menu
Equips Base

Equips Base

El Bàsquet Manresa té una de les pedreres més importants del país, d'on han sortit estrelles del bàsquet estatal i mundial com Sergi Llull, Rafa Martínez, entre molts d'altres #MadeInManresa. La base segueix treballant per educar amb el bàsquet.

La pedrera de Manresa

El Bàsquet Manresa s'ha caracteritzat sempre per la seva proximitat entre tots els estaments del club, i per la seva capacitat per formar. Els jugadors i jugadores que formen part del Bàsquet Manresa Base, especialment els més joves, poden gaudir de l'esport i l'aprenentatge, però, a més, sentint-se part d'un club que ha fet i fa història. Els joves jugadors comparteixen en diverses ocasions durant la temporada una estona amb els seus ídols.
La pedrera de Manresa
La pedrera de Manresa-2
La pedrera de Manresa-3
Instal.lacions

Instal.lacions

El Bàsquet Manresa Base fa gairebé tots els partits i entrenaments al Complex Vell Congost, ubicat al mateix lloc on hi havia l'històric pavelló. Aquesta instal·lació es va inaugurar el 2010. Tot i això, alguns dels entrenaments i partits es traslladen al pavelló del Nou Congost, on entrena i juga el BAXI Manresa, de la Lliga Endesa.