El BAXI Manresa es veu superat pel Barça al Nou Congost

Els bagencs noten les baixes davant d'una plantilla superior. Tot i fer un bon inici, els culers acaben imposant la lògica i guanyen per 78-101.

Dissabte 15 de Octubre de 2022 a les 22:57

78 BAXI Manresa I Dani Pérez 6, Harding 14, Sagnia 5, Tyson Pérez 6 i Lee 8; Badio, Bortolani 16, Dani Garcia 8, Steinbergs 3, Valtonen 2 i Vaulet 10

101 Barça I Satoransky 5, Laprovittola 9, Paulí 6, Da Silva 14 i Sanli 14; Vesely 11, Kalinic 3, Abrines 12, Higgins 11, Jokubaitis 14, Caicedo i Villar 2

Parcials: 13-30, 16-17, 26-27, 23-27

El BAXI Manresa no va poder donar la sorpresa i es va veure superat pel Barça, un dels millors equips de tot Europa, al Nou Congost (78-101). Els bagencs, que van fer un gran inici, van acabar notant les baixes, especialment en el joc interior.

Els jugadors dirigits per Pedro Martínez van fer una millor sortida que el seu rival i van clavar un parcial de 8-2, amb una esmaixada de Sagnia i dos triples de Harding. No obstant, a partir d'aquí els visitants van ser molt superiors. No van tardar a capgirar el marcador i van obrir una diferència de disset punts al final del primer quart (13-30).

En un segon període més igualat, els vermells van anotar cinc punts consecutius d'inici, però el Barça va seguir mostrant-se sòlid i no deixava que els vermells s'acostessin en l'electrònic. Es va arribar al descans després d'una esmaixada d'un Vaulet que va travessar tota la pista (29-47).

Tornant dels vestidors, el joc seguia molt anivellat, fet que afavoria uns culers que mantenien en tot moment unes diferències importants. D'altra banda, Bortolani agafava el lideratge d'uns locals que intentaven retallar distàncies, sense massa èxit. Al final del tercer quart, el matx estava molt ben encarat pels visitants (55-74).

Els deu darrers minuts no van tenir massa història, i els dos equips van aprofitar per repartir minuts entre tots els seus jugadors. L'afició present al Nou Congost, tot i el resultat advers, va animar i donar suport al seu equip fins els darrers segons del duel.

Després de dos partits consecutius al Congost, el BAXI Manresa tornarà a jugar com a visitant el proper dissabte a partir de les 18:00, quan visitarà la pista de l'UCAM Murcia.