menu
El BAXI Manresa rep un Barça en forma al Nou Congost
El BAXI Manresa rep un Barça en forma al Nou Congost
El BAXI Manresa rep un Barça en forma al Nou Congost

El BAXI Manresa rep un Barça en forma al Nou Congost

Dissabte a les 20:45 (en directe per M+Deportes) es viurà al Nou Congost el primer duel català de la Lliga Endesa. Seran baixa per part dels locals Guillem Jou, Babatunde Olumuyiwa i Justin Hamilton.

Divendres 14 de Octubre de 2022 a les 16:31

La jornada 4 de la Lliga Endesa 2022-23 porta un duel català al Nou Congost. El BAXI Manresa s'enfronta al Barça, que aquest dijous derrotava el Real Madrid en el seu partit d'Eurolliga. Un partit exigent per als de Pedro Martínez, que no podran comptar amb Guillem Jou, Babatunde Olumuyiwa i Justin Hamilton.

Després d'una bona estrena a la Basketball Champions League, amb 2 victòries en 2 partits, el BAXI Manresa vol seguir donant un bon nivell competitiu a la Lliga Endesa. El balanç dels manresans és ara per ara d'1 victòria i 2 derrotes. En la darrera jornada de lliga, derrota ajustada a la pista del Real Betis.

Els blaugranes arriben amb la moral alta després de derrotar el Real Madrid en la segona jornada de l'Eurolliga. Tot i això, Jasikevicius no podrà comptar amb Kyle Kuric, Sergi Martínez ni Nikola Mirotic, lesionats. Caldrà veure qui entra en la convocatòria i viatja a la capital del Bages. Els culers tenen un balanç de 2 victòries i 1 derrota a la Lliga Endesa, i aquesta temporada han incorporat grans noms com ara els txecs Tomas Satoransky, Jan Vesely, el serbi Nikola Kalinic, Oscar da Silva, Oriol Paulí o Mike Tobey.

En la prèvia han comparegut davant dels mitjans de comunicació Brancou Badio i Marcus Lee. El senegalès apuntava que «jugar contra equips grans com el Barça és una motivació per tot el grup; sortirem a competir amb tot, i a jugar el millor possible». Per la seva banda, el californià apuntava que «crec que m'estic adaptant bé, a la universitat també canviaven els jugadors cada any i ja sé com cal adaptar-se; com cadascun dels partits, tots són 'guanyables' i 'perdibles', la clau és fer el que toca fer bé, mantenir-nos concentrats, aportar energia i jugar el nostre partit».