menu
El BAXI Manresa rep un MoraBanc Andorra que vol salvar-se al Congost
El BAXI Manresa rep un MoraBanc Andorra que vol salvar-se al Congost
El BAXI Manresa rep un MoraBanc Andorra que vol salvar-se al Congost

El BAXI Manresa rep un MoraBanc Andorra que vol salvar-se al Congost

Els del Pirineu volen certificar la permanència i estan sent molt competitius sobretot fora de casa. El BAXI Manresa vol poder tenir opcions de guanyar davant la seva afició, que un cop més omplirà de gom a gom el feu manresà.

Divendres 19 de Abril de 2024 a les 16:10

Arriba la recta final de la temporada en què el BAXI Manresa té ara 2 partits consecutius a casa. El primer repte és superar un MoraBanc Andorra que té a tocar la permanència i està sent molt competitiu, també lluny del Pirineu. Partit perillós i que segur que serà complicat per als vermells.

El BAXI Manresa torna al Nou Congost amb l'objectiu de sumar una nova victòria que el mantingui en posicions de play-off. Els homes de Pedro Martínez, que venen de vèncer el Monbus Obradoiro a domicili la passada jornada, es trobaran a davant un MoraBanc Andorra que té com a objectiu primordial escapar-se de la baralla per evitar el descens. El tècnic badaloní ha explicat que compta amb tots els seus efectius per al partit.

Amb un balanç de 10 victòries i 19 derrotes, els andorrans, dirigits pel tècnic Natxo Lezkano, tenen jugadors molt talentosos a les seves files. Cal destacar el lideratge i talent de Jean Montero, un base de 20 anys que és el quart màxim anotador de la Lliga Endesa. Els exmanresans Jerrick Harding i Tyson Pérez tornen al Nou Congost amb la samarreta del MoraBanc Andorra.

A la roda de premsa prèvia al partit, Pedro Martínez deia que «l'Andorra és un equip que està molt bé i m'agrada molt com juguen, crec que han tingut mala sort en algun partit, sobretot fora on han estat molt competitius però per algunes raons no han pogut treure els partits; tenen els rols molt ben establerts amb homes importants com Montero, Harding, Tyson Pérez o Maric; a fora estan jugant francament bé, serà un partit difícil i haurem d'estar concentrats per poder guanyar-lo; juguem més pressionats per estar jugant per als play-off i per jugar a casa».