El BAXI Manresa cau davant un MoraBanc Andorra més efectiu

Tot i el bon inici dels locals, la victòria torna a resistir-se al Nou Congost. El BAXI Manresa encaixa massa punts i no pot arribar a remuntar als pirinencs.

Dissabte 20 de Abril de 2024 a les 20:27

90 BAXI Manresa I Dani García 8, Badio 22, Sagnia 8, Robinson 22 i Steinbergs 6; Travanté 10, Taylor 2, Vaulet 4, Geben 4, Oriola 2 i Dani Pérez 2

97 MoraBanc Andorra I Montero 16, Harding 26, Okoye 14, Pérez 3 i Madsen 3; Andric 14, Luz 8, Rubio, Borg, Dos Anjos 1 i Maric 12

Parcials: 30-28, 23-21, 9-24, 28-24

El BAXI Manresa no va poder sumar una nova victòria, ja que va caure al Nou Congost davant el MoraBanc Andorra (90-97). Després d'una primera meitat certament anivellada, els bagencs van fer un mal tercer quart i, tot i lluitar fins el darrer segon, no es van poder refer al tram final.

El primer quart va ser trepidant: els atacs es van imposar a les defenses i els dos equips s'anaven alternant el lideratge en el marcador. Els visitants van iniciar el matx amb cinc punts seguits, però els vermells, liderats per Badio no van trigar a reaccionar i van tancar el parcial per davant (30-28).

En el segon període els jugadors de Pedro Martínez van sortir disposats a obrir forat i van aconseguir un parcial de 14-0 (40-28). No obstant, uns andorrans liderats per l'exmanresà Jerrick Harding van tornar a entrar en el partit i van arribar al descans només quatre punts per sota (53-49).

Tornant dels vestidors els homes de Natxo Lezkano van fer una millor sortida i ràpidament van capgirar l'electrònic (53-54). Tot seguit, els manresans van provar de reaccionar, però no van trobar encert, i això ho va saber aprofitar el rival per escapar-se al final del tercer quart (62-73).

En els deu darrers minuts els visitants es van mostrar més entonats que els bagencs, i això els va permetre mantenir una renda còmoda i no patir en cap moment per la victòria. Per la seva banda, els vermells no van deixar de lluitar fins el final i van retallar la diferència fins el 90-97 final.

Diumenge a partir de les 17:00 el BAXI Manresa tornarà a jugar al Nou Congost, en aquesta ocasió en la visita del Valencia Basket, un equip que enguany ha disputat l'Eurolliga.