menu
El BAXI Manresa rep el Joventut en un duel català a la part alta
El BAXI Manresa rep el Joventut en un duel català a la part alta
El BAXI Manresa rep el Joventut en un duel català a la part alta

El BAXI Manresa rep el Joventut en un duel català a la part alta

Dissabte a les 20:45 (M+Deportes) els vermells busquen vèncer en el 'derbi' i així mantenir-se a les primeres places de la classificació.

Divendres 8 de Abril de 2022 a les 14:00

El BAXI Manresa rep la visita del Joventut de Badalona al Nou Congost, en el partit corresponent a Jornada 28 de la Lliga Endesa. Els badalonins són tercers amb un balanç de 18 victòries i 8 derrotes, mentre que els homes de Pedro Martínez són cinquens amb 17 victòries i 9 derrotes. En el matx de la primera volta a l'Olímpic, els locals es va imposar còmodament (105-61).

Després de vèncer a l'Unicaja (86-63), sumant la primera victòria dels quarts de final de la BCL, l'equip vol aprofitar el seu bon estat de forma, i amb l'ajuda del Nou Congost aconseguir la divuitena victòria a la competició domèstica. Abans, però, haurà de derrotar el Joventut, que està fent una gran temporada i voldrà impedir que el duel català es quedi a Manresa. Pedro Martínez no podrà comptar amb Dani Garcia i Guillem Jou, que continuen sent baixa per les seves lesions.

El Joventut de Badalona, dirigit per Carles Duran, és una plantilla amb experiència a la lliga i homes de talent indubtable cridats a lluitar pels títols. Dels badalonins, cal destacar el seu rendiment coral, però, en especial, a Tomic i a Ribas amb 12,8 i 10,9 punts per partit. També, a Parra, que tot i la seva joventut aporta minuts de qualitat.

Salva Camps ha estat l'encarregat de comparèixer en la prèvia del derbi català. L'assistent del BAXI Manresa ha explicat que «l'equip està bé, amb les baixes conegudes i les molèsties normals d'aquestes alçades de temporada; la Penya està fent una molt bona temporada, esperem un partit dur, amb jugadors de talent i amb experiència a la lliga; són tercers a la lliga i líders a l'Eurocup, però el suport de l'afició segur que ens ajudarà a ser competitius».