menu
Ple al Nou Congost per rebre el Montakit Fuenlabrada
Ple al Nou Congost per rebre el Montakit Fuenlabrada
Ple al Nou Congost per rebre el Montakit Fuenlabrada

Ple al Nou Congost per rebre el Montakit Fuenlabrada

El BAXI Manresa es juga en les dues darreres jornades poder ser als play-off pel títol. L'equip lluitarà amb les baixes de Fisher, Toolson i Murphy.

Divendres 17 de Maig de 2019 a les 14:00

Aquest dissabte a les 20:30 el Nou Congost estarà ple. El públic manresà segueix al costat del seu equip fins al final, en una temporada que podria culminar-se amb la classificació per als play-off. Per fer-ho, caldrà obtenir bons resultats en els darrers dos partits. Davant el Fuenlabrada, el BAXI Manresa no podrà comptar amb Toolson, Fisher ni Murphy.

L'ambient de recolzament a l'equip del BAXI Manresa és absolut. El públic del Nou Congost viurà el darrer partit de lliga regular a casa amb l'objectiu d'ajudar l'equip, que en els darrers partits ha patit i no ha trobat els resultats buscats. Seran baixa Corey Fisher amb una lesió al bíceps femoral, i també Toolson, amb una lesió a l'esquena, i Murphy, que es va fer mal al genoll en el partit a Badalona. Tot i això, l'equip es prepara per dos partits decisius, que poden portar el BAXI Manresa als play-off. Caldrà però, anivellar els resultats dels rivals (Saragossa, Joventut, Tenerife, o fins i tot Andorra) en les darreres jornades.

En canvi, el Montakit Fuenlabrada arriba amb la salvació sota el braç. Els madrilenys viatgen sense el lesionat Marko Popovic, que aquesta setmana anunciava la seva retirada. En un partit decidit als darrers segons, van aconseguir la salvació matemàtica davant del GBC. Amb 12 victòries, tenen la permanència assegurada a falta de 2 jornades. A les files de l'equip trobem homes com el conegut Marc Garcia, i els també perillosos Cruz, o Eyenga.

En la prèvia, Peñarroya apuntava que «enfoquem aquest partit en una setmana 'normal' amb les baixes que ja tenim, tot i que l'estat anímic a l'inici de la setmana no era el millor; estic content de com hem entrenat els darrers dies; juguem amb una situació dolenta en quant a elements, però que haguéssim signat tots a principi de temporada; parlar de jugar el play-off, i en un equip que fa més de 20 anys qie no el juga, parla que estem en una situació bona tot i les dificultats que tenim; Fuenlabrada és un rival difícil, que ha assolit l'objectiu i pot venir amb menys pressió i pot fer bon bàsquet».