menu
El Lietkabelis posa a prova el BAXI Manresa en la jornada 2
El Lietkabelis posa a prova el BAXI Manresa en la jornada 2
El Lietkabelis posa a prova el BAXI Manresa en la jornada 2

El Lietkabelis posa a prova el BAXI Manresa en la jornada 2

Els de Pedro Martínez volen la segona victòria a casa, abans del primer desplaçament europeu. Ferrari i Sima segueixen sense entrenar, i hi haurà convocatòria per al partit de dimecres.

Dimarts 22 de Octubre de 2019 a les 13:51

Torna la competició europea al Nou Congost en la segona jornada, segon partit continental consecutiu a casa. Arriba un rival que juga bé a bàsquet i té homes perillosos. Demà quedarà definida la convocatòria de l'equip, on tornarà a ser-hi Marc Peñarroya per reforçar la posició de base.

El BAXI Manresa vol tornar a guanyar. Tercer partit consecutiu en una setmana al Nou Congost amb ganes de seguir imbatuts, abans d'emprendre el primer viatge a Estrasburg. Caldrà veure qui es queda fora de la convocatòria juntament amb els lesionats Sima i Ferrari i el ja descartat Luka Mitrovic, encara no inscrit per a la competició.

Arriba un rival que juga bé i és perillós. A més, arriba amb un referent que el Nou Congost coneix bé: Zeljko Sakic. L'ala-pivot croat és el màxim anotador del seu equip en aquest inici de temporada, i l'acompanyen altres homes com el base americà Ken Brown i l'interior Olujobi. Un equip ben treballat per l'entrenador croat Nenad Canak.

L'entrenador català Pedro Martínez deia en la roda de premsa prèvia a la jornada 2 de la BCL que «encara hem de decidir quin jugador quedarà fora de la convocatòria; l'ànim de l'equip està bé, òbviament millor cada dia, i el missatge que ens hem donat és que hem de mirar endavant; Lietkabelis és un equip que juga molt bé, va estar a punt de guanyar a Sassari, Sakic genera molt sobretot passant; el seu base és molt generador i té un pes molt gran; hi ha també jugadors lituans bons tiradors; crec que clarament és millor equip que el rival de la setmana passada».