menu
El BAXI Manresa rep l'UCAM Murcia amb ganes de seguir somiant
El BAXI Manresa rep l'UCAM Murcia amb ganes de seguir somiant
El BAXI Manresa rep l'UCAM Murcia amb ganes de seguir somiant

El BAXI Manresa rep l'UCAM Murcia amb ganes de seguir somiant

Els de Joan Peñarroya no saben encara si podran comptar amb Erik Murphy. Sergi Garcia podria debutar per la baixa de Corey Fisher, que en té per 4-6 setmanes.

Divendres 26 de Abril de 2019 a les 14:16

Aquest diumenge a les 17:00 nou partit al Congost, amb un repte que comença a veure's possible: acabar la lliga regular en posicions de play-off. Després de la lesió que va sofrir a Gran Canària, Corey Fisher no podrà actuar en unes setmanes, però ha arribat Sergi Garcia, cedit del Valencia, que podria debutar.

El BAXI Manresa està vivint una temporada amb molts entrebancs, però els està superant, de moment, amb una gran solvència. Aquesta setmana ha incorporat Sergi Garcia, base cedit del València, amb la intenció de fer menys traumàtica la baixa de l'únic base pur amb què comptava la plantilla. A més, encara no se sap si podrà jugar l'ala-pivot Erik Murphy, amb una fascitis plantar.

L'UCAM Murcia està en la zona de descens, i en vol sortir el més aviat possible. Els homes de Sito Alonso tenen un 'roster' amb molt talent, i bon físic. Podria debutar a Manresa el pivot Kyle Hunt, la darrera incorporació dels universitaris. Necessiten guanyar partits, i de ben segur que plantejaran un partit difícil.

El tècnic Joan Peñarroya deia a la sala de premsa que «setmana complicada amb la lesió del Corey i Murphy que encara no ha entrenat amb l'equip; hem incorporat el Sergi Garcia perquè ens ajudi, no perquè faci de Corey Fisher; cal que pensem en nosaltres, però també en el rival: un planter molt extens, que no està en una bona situació a la classificació, i això accentua algunes de les seves virtuts; en els darrers partits porten una mitjana de 94 punts anotats, tenen molta capacitat».