menu
Massa factors en contra: el BAXI Manresa lluita però perd (86-96)
Massa factors en contra: el BAXI Manresa lluita però perd (86-96)
Massa factors en contra: el BAXI Manresa lluita però perd (86-96)

Massa factors en contra: el BAXI Manresa lluita però perd (86-96)

L'UCAM Murcia s'endú la victòria amb un Booker encertadíssim (40 punts), i els 21 punts de Lundberg no serveixen per segellar la victòria.

Diumenge 28 de Abril de 2019 a les 20:15

Tot i lluitar en contra de l'encert impressionant i les cistelles de mèrit del rival, i d'un arbitratge que va deixar molt descontent el Nou Congost i Peñarroya (desqualificat per tècniques), el BAXI Manresa no va poder amb tants elements en contra. Derrota amb l'UCAM Murcia per 86 a 96, en un partit en què van faltar detalls per poder deixar la victòria a casa.

L'inici van ser els pitjors moments del partit per al BAXI Manresa, que començava amb un parcial de 0-6 trencat per un triple de Zubcic. Costava entrar en joc i més si cala respondre els llançaments de Booker, de molt mèrit i molt llunyants. Començava amb una sèrie de 5 encerts en 6 intents. Els visitants s'escapaven d'11 punts al final del primer període.

Bon parcial en el segon quart, amb 26 punts del BAXI Manresa que reduïen la diferència. Álvaro Muñoz, amb un 2 més 1 i un triple, desembussaben l'atac, i repetia Lundberg amb un triple. Lalanne feia dues cistelles calcades de ganxo, i Iffe tornava a anotar des dels 6,75. El Manresa era a 5 punts, ja. Abans de la mitja part, però, anotava repetidament Booker, que semblava no poder fallar.

Després de passar pels vestidors, parcial igualat per jugar-s'ho tot als darrers 10 minuts. Un altre bon moment de Lundberg, amb un addicional i un triple, però tornava a respondre Booker. Llavors arribaria el final del partit, abans d'hora. L'àrbitre Carlos Peruga eliminava Peñarroya per 2 tècniques després de diverses decisions en el darrer període que provocaven les protestes de públic i banqueta. Amb els tirs lliures els visitants podien assegurar la victòria, restaven pocs segons.

Precisament Joan Peñarroya deia a la roda de premsa posterior al partit que «cal felicitar el rival perquè ho ha fet molt bé, ha vingut a fer el seu partit i els ha sortit molt bé; sabíem del potencial d'homes com Booker o Doyle, i no hem aconseguit que no entressin en confiança i aquests jugadors quan entren així en el partit són difícils d'aturar; ens hem posat al nivell físic que tocava, però els seus bons jugadors ja estaven ficats al partit».