top
Us ofereix la prèvia

El BAXI Manresa rep el Monbus Obradoiro encara amb baixes però en plena millora

Divendres 15 de Novembre de 2019 a les 20:26

L'equip de Pedro Martínez ja podrà comptar amb Luke Nelson, nou fitxatge, i Frankie Ferrari, gairebé del tot recuperat, però no podrà comptar amb Kravish, encara amb molèsties, ni amb els lesionats Tomàs i Báez.

Partit entre dos equips ara per ara a la part baixa de la classificació, demà a les 18:00 al Nou Congost. Obre la jornada el BAXI Manresa - Monbus Obradoiro. Els del Bages arriben al duel amb encara algunes baixes per lesió, però recuperen Frankie Ferrari, i Deividas Dulkys, que va ser pare aquesta setmana.

Les baixes que encara arrossega el BAXI Manresa són les de David Kravish, que encara no està recuperat de l'esquinç que es va fer en el partit davant el Bilbao, ni Pere Tomàs i Eulis Báez, amb lesions de més llarga durada. Els de vermell busquen trobar estabilitat després d'una setmana amb canvis a la plantilla. Jordan Davis ja no serà amb l'equip després de quedar desvinculat.

Per la seva banda, el Monbus Obradoiro dirigit per Moncho Fernández, també busca la tercera victòria. Els gallecs estan empatats a la classificació amb els manresans. Els seus perills passen fonamentalment per l'alt rendiment del pivot Dejan Kravic, i els tiradors de l'equip, com ara Fletcher Magee o Álvaro Muñoz, un dels dos vells coneguts del Bàsquet Manresa en aquest equip, juntament amb David Navarro.

Pedro Martínez deia a la roda de premsa posterior al partit que «Obradoiro és un equip sempre complicat, amb una estratègia pecular i una forma de jugar que no s'assembla als rivals que tenim habitualment; tenen tiradors molt bons de 3 punts i jugadors molt grans prop de la cistella, i perillosos en el rebot d'atac; intenten fer les coses amb agressivitat i nosaltres tenim les baixes que sabeu, tot i que recuperem Frankie Ferrari i Dulkys».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials