menu
Un BAXI Manresa sòlid obté una victòria de mèrit per mirar amunt
Un BAXI Manresa sòlid obté una victòria de mèrit per mirar amunt
Un BAXI Manresa sòlid obté una victòria de mèrit per mirar amunt

Un BAXI Manresa sòlid obté una victòria de mèrit per mirar amunt

Els bagencs controlen bé el quart classificat, amb bona feina de Badio (16p, 6r i 20val) i Geben (14p, 3r, 13val).

Dissabte 16 de Març de 2024 a les 22:59

78 BAXI Manresa I Dani Pérez 8, Badio 16, Sagnia 2, Robinson 12 i Mawugbe; Travanté 5, Dani García, Taylor 10, Steinbergs 10, Vaulet 1, Geben 14 i Oriola

71 Dreamland Gran Canaria I Albicy 5, Slaughter 2, Brussino 9, Shurna 11 i Happ 13; Bassas 9, Salvó, Pelos 8, Landesberg 11 i Lammers 3

Parcials: 20-16, 21-16, 22-20, 15-19

El BAXI Manresa va tornar a celebrar una victòria al Nou Congost, la catorzena a la Lliga Endesa, després de superar un dels millors equips de la competició, el Dreamland Gran Canaria (78-71). Els bagencs van dominar des del principi i van poder controlar en tot moment el seu rival.

Els dos equips van iniciar el matx amb molt desencert de cara a cistella, però tot seguit es van anar entonant, especialment uns vermells que dominaven en el marcador amb avantatges curtes i que tancaven el primer quart amb quatre punts de renda (20-16).

En el segon els jugadors dirigits per Pedro Martínez van anar obrint més forat gràcies a l'encert de Geben i Robinson, mentre que els illencs sobrevivien a base de l'efectivitat en els tirs lliures. A la mitja part de l'enfrontament els manresans dominaven per nou punts (41-32).

Tornant dels vestidors els visitants van sortir amb força i es van situar a un sol punt (43-42), però llavors va aparèixer Badio per posar-se l'equip a l'esquena i liderar un nou parcial favorable, que va portar els bagencs a tancar el tercer quart amb onze punts de renda (63-52).

En els deu darrers minuts els vermells no es van posar nerviosos i van saber gestionar en tot moment la diferència davant el seu poderós rival, que no va poder acostar-se perillosament. A les últimes posessions el Nou Congost va poder celebrar la catorzena victòria de la temporada.

Dissabte a partir de les 18:00 el BAXI Manresa disputarà un nou derbi català, en aquesta ocasió a la pista del Bàsquet Girona.