menu
Un BAXI Manresa bregador no pot frenar el bon moment de l'Unicaja
Un BAXI Manresa bregador no pot frenar el bon moment de l'Unicaja
Un BAXI Manresa bregador no pot frenar el bon moment de l'Unicaja

Un BAXI Manresa bregador no pot frenar el bon moment de l'Unicaja

Tot i la bona primera meitat, la reacció del colíder deixa els bagencs sense la victòria.

Diumenge 7 de Abril de 2024 a les 14:38

77 BAXI Manresa I Dani Pérez 4, Travanté 13, Vaulet 2, Robinson 11 i Oriola; Badio 15, Dani García 8, Taylor 5, Steinbergs 2, Sagnia 3, Mawugbe i Geben 14

88 Unicaja I Perry 15, Kalinoski 6, Taylor 18, Ejim 9 i Kravish 11; Barreiro, Díaz 3, Carter 17, Djedovic, Lima, Thomas 5 i Sima 4

Parcials: 20-8, 21-23, 15-24, 19-31

El BAXI Manresa no va poder seguir amb la bona dinàmica de resultats després de caure al Nou Congost davant el colíder, l'Unicaja (77-88). Els bagencs van dominar a la primera part, però en la segona els d'Ibon Navarro van reaccionar i van arribar al tram final amb el triomf al sac gràcies a un gran encert en el tir.

Després d'uns primers minuts amb un joc anivellat, els vermells van agafar el domini en el marcador i van clavar un contundent parcial de 14-2 davant uns malaguenys molt desencertats en el llançament. Al final del quart inicial, els locals van aconseguir una màxima diferència de dotze punts (20-8).

En el segon els homes de Pedro Martínez van seguir a un alt nivell de joc, fent gaudir l'afició del Nou Congost, i es van situar vint punts per sobre (38-18). Posteriorment, els jugadors d'Ibon Navarro van començar a trobar l'encert i, liderats per Perry, van retallar la diferència al descans (41-31).

En la segona part, els manresans es van mostrar imprecisos, mentre que els visitants van demostrar el seu potencial i, amb un parcial de 0-17, van capgirar el marcador i es van situar set punts per sobre (46-53). No obstant, els bagencs van reaccionar i van tancar el tercer quart per davant (56-55).

En els deu darrers minuts els vermells no van poder aguantar el ritme d'uns malaguenys especialment encertats en el tir i van arribar a les darreres posessions sense opcions d'endur-se la victòria.

Dissabte a partir de les 18:00 el BAXI Manresa visitarà el Multiusos Fontes do Sar per enfrontar-se al Monbus Obradoiro.