menu
El BAXI Manresa rep l'Unicaja en un duel frenètic al Nou Congost
El BAXI Manresa rep l'Unicaja en un duel frenètic al Nou Congost
El BAXI Manresa rep l'Unicaja en un duel frenètic al Nou Congost

El BAXI Manresa rep l'Unicaja en un duel frenètic al Nou Congost

Els malaguenys, amb Ibon Navarro a la banqueta, són el segon classificat destacat, un equip que juga a un ritme rapidíssim i que té molt talent. Pedro Martínez haurà de descartar un jugador per al partit de diumenge (12:30).

Divendres 5 de Abril de 2024 a les 16:30

Duel prometedor al Nou Congost: un BAXI Manresa crescut després de la seva victòria a la pista del primer classificat rep l'Unicaja, el segon. L'equip d'Ibon Navarro no sembla que pugui perdre la segona plaça i vol anar a pel liderat. El BAXI Manresa podria consolidar-se en la lluita per als play-off en cas de victòria. Tot a punt per un duel d'alçada al Nou Congost.

Pedro Martínez i el seu staff hauran de decidir quin jugador és el descartat per a aquesta jornada 28. L'equip es troba en un bon moment de forma i de moral, després d'una victòria de molts quirats a la pista del líder Real Madrid. No hi ha jugadors a la infermeria abans d'un partit pel qual ja no queden entrades. S'espera el millor ambient en un Nou Congost que serà determinant per a les opcions de victòria dels vermells.

L'Unicaja arriba després de derrotar amb molta claretat el Girona i d'encaminar la seva presència a la Final Four de la BCL amb una victòria davant del Promitheas grec. Els homes d'Ibon Navarro, que ha mantingut el bloc de la temporada passada, estan sent dels equips que millor juguen a la Lliga Endesa, fet que els permet ser segons, amb 4 victòries de marge respecte el Barça. Tal com fa el BAXI Manresa, juguen a un ritme de moltes possessions per partit. Caldrà veure qui imposa el seu ritme i qui té més encert en un partit que promet ser atractiu.

El tècnic Pedro Martínez deia en la roda de premsa prèvia d'aquest divendres que «juguem contra un gran equip, que ha guanyat 21 dels darrers 23 partits de lliga, res passa per casualitat; esperem fer un bon partit, tot i que a casa sorprenentment ens està costant més; hem de feer les coses el millor que puguem, no rendir-nos, rebotejar bé i tenir bon ànim; som un equip que juga a anotar i té ritme i ells en tenen també molt; d'entrada es preveu un partit de molts punts».