El BAXI Manresa cau davant l'Unicaja i tanca una temporada brillant

Els bagencs van dominar lleugerament en el primer quart, però a partir del segon els malaguenys es van mostrar superiors. Travanté i Vaulet, els més destacats.

Dimarts 21 de Maig de 2024 a les 22:25

63 BAXI Manresa I Dani García 8, Badio 10, Sagnia 2, Robinson 7 i Geben 5; Travanté 12, Taylor 2, Steinbergs, Mawugbe, Vaulet 6, Oriola 8 i Dani Pérez 3

86 Unicaja I Díaz 6, Kalinoski 10, Barreiro 5, Ejim 10 i Kravish 12; Osetkowski 2, Taylor 9, Carter 9, Djedovic 9, Lima 4, Thomas 6 i Sima 4

Parcials: 28-20, 8-20, 11-25, 16-21

El BAXI Manresa no va poder sorprendre l'Unicaja al Nou Congost i queda eliminat en el segon partit dels quarts de final del playoff de la Lliga Endesa (63-86). Els bagencs van dominar lleugerament en el primer quart, però a partir del segon els jugadors d'Ibon Navarro van demostrar el perquè han acabat líders de la lliga regular i es van mostrar molt superiors per obtenir una clara victòria que els dóna el bitllet per les semifinals per la via ràpida.

Després d'uns primers instants amb amb intercanvi de cistelles, els jugadors dirigits per Pedro Martínez es van fer amb el control del marcador, però sempre amb rendes curtes. Al final del primer quart, els locals manaven per vuit punts gràcies a un triple de Travanté des del tir lliure propi (28-20).

En el segon els malaguenys van mostrar un gran nivell defensiu i van aconseguir col·lapsar l'atac dels vermells, que tot i això es van mantenir per davant en l'electrònic durant gran part del període. Ho van fer fins que els andalusos van trobar un encert en el triple que els va permetre remuntar i arribar a la mitja part amb quatre punts de marge (36-40).

Tornant dels vestidors, els visitants van sortir amb força i van clavar un 0-9 en poc més de minut i mig, que va obligar Pedro Martínez a aturar el partit (38-49). No obstant, la tònica no va canviar massa, i l'Unicaja va seguir dominant per tancar el tercer quart amb el partit ben encarrilat (47-65).

En els deu darrers minuts, el BAXI Manresa va seguir desencertat en el tir, mentre que els malaguenys no van afluixar i van anar ampliant la diferència fins els 23 punts amb els quals va finalitzar el partit.