menu
El BAXI Manresa vol resistir a casa i forçar el desempat amb l'Unicaja
El BAXI Manresa vol resistir a casa i forçar el desempat amb l'Unicaja
El BAXI Manresa vol resistir a casa i forçar el desempat amb l'Unicaja

El BAXI Manresa vol resistir a casa i forçar el desempat amb l'Unicaja

Els homes de Pedro Martínez volen empatar la sèrie davant dels malaguenys al Nou Congost, que serà una olla a pressió. L'equip compta amb tots els seus efectius.

Dimarts 21 de Maig de 2024 a les 10:23

Després de mostrar una gran imatge, dominar durant molts minuts i fer patir fins el final l’Unicaja, l’eliminatòria de quarts de final arriba al Nou Congost demà a partir de les 20:30 (en directe per M+ Deportes i Ràdio Manresa). El BAXI Manresa buscarà una victòria que li permeti empatar la sèrie i tornar al Martín Carpena dissabte per jugar-se l’accés a les semifinals en el tercer i decisiu partit.

El BAXI Manresa vol seguir competint i donant guerra al líder de la lliga regular. Després de fer un molt bon partit al Carpena, toca reforçar-se amb el suport de l'afició i intentar vèncer l'equip d'Ibon Navarro. Poquíssimes entrades disponibles per un Nou Congost que presentarà un aspecte immillorable. Els jugadors estan a disposició de Pedro Martínez, que haurà de descartar-ne un abans del partit.

Per la seva banda, l'Unicaja va poder-se col·locar amb avantatge en l'eliminatòria després de fer un final de partit molt encertat. En el darrer quart, els malaguenys van aconseguir esvaïr l'avantatge que tenia el BAXI Manresa i van fer-se valdre d'homes com Sima, Ejim o Kalinoski per remuntar en el darrer període.

A la roda de premsa prèvia al partit, Pedro Martínez ha dit que «Unicaja t'exigeix moltíssim en atac i en defensa, i hem de fer un molt bon partit en defensa i en atac; l'altre dia ens va faltar una mica; hem de pensar en fer les coses bé d'entrada, i saber que una diferència important no és suficient perquè tenen molta qualitat; estan en una dinàmica molt bona i amb molta confiança, hem de ser sòlids i no perdre pilotes, rebot defensiu; cal fer les coses ben fetes el màxim de temps possible i estar bé en els bons i els mals moments».