El BAXI Manresa arriba millor al tram final i suma la desena victòria

Els bagencs es van endur la victòria de Palència en un duel molt anivellat que es va decidir en el darrer període gràcies al lideratge de Badio i l'encert en el triple.

Dissabte 20 de Gener de 2024 a les 23:47

88 Zunder Palencia I Van der Vuurst 18, Ortega 6, Benite 2, Piñeiro 12 i Pasecniks 21; Franke 12, Haarms 3, Kamba, Rodríguez, Ubal 5, González i Frankamp 9

95 BAXI Manresa I Dani Pérez 15, Badio 29, Sagnia 2, Robinson 11 i Oriola 5; Travanté, Dani García 8, Taylor 2, Steinbergs, Valtonen 10, Vaulet 6 i Geben 7

Parcials: 17-17, 24-22, 25-22, 22-34

El BAXI Manresa va aconseguir la desena victòria de la temporada en un partit molt igualat a la pista del Zunder Palencia (88-95). Els bagencs, liderats per Brancou Badio, van estar més encertats en el darrer tram i van superar un rival que, tot i ser el cuer, va confirmar la seva millora i va posar les coses molt complicades.

En els primers instants del partit el joc va ser brusc i molt anivellat. Els jugadors dirigits per Pedro Martínez van dominar en el marcador durant gran part dels minuts, però no van poder obrir forat i el quart inicial va finalizar amb un empat a 17.

En el segon període els dos equips seguien mostrant una alta intensitat. Novament els visitants duien el control de l'electrònic i van obtenir una màxima diferència de cinc punts (31-36). No obstant els locals, amb el duet Van der Vuurst-Pasecniks com a líders, van remuntar i van arribar al descans amb dos punts de marge (41-39).

En la segona meitat la cosa no canviava massa, i es mantenia una gran igualtat entre els dos conjunts, que s'anaven intercanviant el lideratge de forma constant. Al final del tercer quart el Zunder Palencia va poder agafar una renda de cinc punts (66-61).

En els deu darrers minuts un triple de Van der Vuurst donava vuit punts d'avantatge als locals. A partir d'aquí els bagencs van reaccionar gràcies al seu encert des del triple (en van anotar sis dels vuit que van llançar) i, amb Badio com a clar referent (va anotar 17 punts en l'últim període), van remuntar i van segellar la desena victòria de la temporada.

Dissabte a partir de les 20:45 el BAXI Manresa tornarà a jugar al Nou Congost, en aquesta ocasió en la visita del Río Breogán.