menu
Visita complicada del BAXI Manresa a la pista d'un equip reviscolat
Visita complicada del BAXI Manresa a la pista d'un equip reviscolat
Visita complicada del BAXI Manresa a la pista d'un equip reviscolat

Visita complicada del BAXI Manresa a la pista d'un equip reviscolat

El Zunder Palencia, que ha guanyat 2 dels darrers 3 partits, té en la visita dels manresans una oportunitat per seguir intentant sortir de la zona de descens.

Divendres 19 de Gener de 2024 a les 10:21

El BAXI Manresa fa un viatge que ben al contrari del que podria semblar per la classificació, no serà fàcil. L'equip de Pedro Martínez visita el Zunder Palencia, amb qui només té precedents a la LEB Or. Els castellans són cuers però han guanyat partits amb el canvi d'entrenador i la seva tendència és clarament a l'alça.

Els del Bages viatjaran aquest divendres via Valladolid i jugaran dissabte a partir de les 20:45 (M+ Deportes 2 i Ràdio Manresa). Després de 2 derrotes consecutives, la darrera ajustada a casa davant del Baskonia, l'equip té ganes de mostrar la seva cara més competitiva. L'equip busca millorar per seguir evolucionant i lluitant per obtenir més victòries.

El conjunt de Castella i Lleó ha millorat des de l'arribada de Luis Guil a la banqueta i ha guanyat dos dels darrers tres partits. Els jugadors més destacats de la plantilla són Vitor Benite, Anzejs Pasecniks, Yannick Franke i Keye Van der Vuurst. A més, han incorporat recentment a Isaiah Piñeiro i Conner Frankamp, que estan cridats a ser importants. Al partit de la primera volta al Nou Congost, el BAXI Manresa es va imposar per la mínima amb una cistella de Musa Sagnia quan faltaven tres segons pel final (92-91).

En la roda de premsa prèvia al partit, Pedro Martínez explicava que «estan en el seu millor moment de la temporada, han guanyat 2 dels últims 3 partits i han fitxat 2 jugadors que els estan donant moltíssim: Piñeiro i Frankamp; hi haurà moltíssima pressió, el camp estarà ple i l'ambient serà molt bo, sobretot per l'equip de casa: Pasecniks està en el millor moment de la temporada, costa molt de defensar; el joc que fan després del canvi d'entrenador i els fitxatges no es correspon amb el lloc que tenen a la classificació».