El BAXI Manresa topa amb un Casademont Zaragoza molt entonat

Els bagencs, que van iniciar millor el partit, no van tenir el dia i van caure derrotats en un partit que es va decidir al tercer quart.

Dijous 27 de Abril de 2023 a les 00:14

99 Casademont Zaragoza I Jovic 11, Wright 14, Sant-Roos 12, Simanic 8 i Hlinason 9; Yusta 19, Ponitka 8, Aso, Nguirane, Mekowulu 9 i Cruz 9

88 BAXI Manresa I Dani Pérez 9, Badio 11, Jou 4, Robinson 5 i Geben 4; Waczynski 4, Harding 15, Dani Garcia 5, Steinbergs 6, Ferrari 9, Olumuyiwa 2 i Vaulet 14

Parcials: 22-24, 27-19, 35-15, 15-30

El BAXI Manresa no va poder mantenir la bona ratxa de resultats i va caure a la complicada pista d'un Casademont Zaragoza que va estar molt entonat (99-88). Els bagencs van ser millors en el tram inicial, però tot seguit no van estar encertats davant un rival que va trencar el partit al tercer quart.

Els jugadors dirigits per Pedro Martínez van fer un gran inici i, liderats per un Dani Pérez que va clavar tres triples consecutius, van assolir ràpidament una diferència de deu punts (6-16). Tot seguit els aragonesos van reaccionar i, en uns instants de ritme de joc frenètic, van empatar a 22. Una cistella de Harding al límit va fer que els visitants tanquessin el quart amb avantatge (22-24).

En el segon període els manresans van tenir moltes dificultats per trobar l'encert en el llançament, i això ho va saber aprofitar l'equip local per agafar el control en el marcador i obtenir una diferència de nou punts (46-37), que els bagencs van poder retallar a sis a la mitja part gràcies a una darrera cistella anotada per Vaulet (49-43).

En la segona meitat un Casademont Zaragoza molt efectiu en el tir es va mostrar superior a uns visitants que seguien tenint problemes de cara a cistella. Aquesta situació va provocar que els homes de Porfirio Fisac tanquessin el tercer quart amb un resultat contundent de 84-58.

En els deu darrers minuts els dos equips es van intercanviar cistelles, un fet que va afavorir uns aragonesos que no van deixar que els manresans tornessin a entrar en el partit. En els instants finals els bagencs van clavar un parcial de 2-17 per deixar el desavantatge final en només onze punts (99-88).

Dissabte a partir de les 20:45 el BAXI Manresa tornarà a jugar com a visitant, en aquesta ocasió a la complicada pista del Surne Bilbao Basket, un equip de la zona mitjana de la taula classificatòria.