menu
El BAXI Manresa recupera el partit aplaçat a Saragossa
El BAXI Manresa recupera el partit aplaçat a Saragossa
El BAXI Manresa recupera el partit aplaçat a Saragossa

El BAXI Manresa recupera el partit aplaçat a Saragossa

Els aragonesos tenen una victòria més que els del Bages. El BAXI Manresa podria allunyar-se del descens i igualar l'equip de Porfirio Fisac.

Dimarts 25 de Abril de 2023 a les 17:37

Viatge a Saragossa per recuperar la jornada intersetmanal de fa 7 dies. El BAXI Manresa té la oportunitat d'igualar el seu rival a la classificació i fer de passada una altra passa cap a la salvació. Pedro Martínez comptarà amb tots els seus jugadors, mentre que els locals tenen els dubtes d'Aday Mara, Justinian Jessup i Lucas Langarita.

Aquest dimecres, a les 21:30, una nova oportunitat per sumar. El BAXI Manresa vol seguir la línia de joc mostrada en les últimes jornades que l'ha portat a remuntar el vol a la Lliga Endesa. A falta d'un parell de sessions d'entrenament, la plantilla estarà disponible al complet per a Pedro Martínez, que haurà de descartar un jugador per al partit.

El rival d'aquest dimecres, el Casademont Zaragoza, té alguns dubtes sobre la participació dels jugadors Justinian Jessup, Aday Mara i Lucas Langarita al partit de demà al Príncipe Felipe. Porfirio Fisac sí que podrà comptar amb homes clau com l'intimidador Tryggvi Hlinason, el cubà Howard Sant-Roos o Christian Mekowulu, que sumats a l'experiència de Santi Yusta, Jovic o Dino Radoncic formen un equip compacte i que ha estat capaç de guanyar equips com el Barça en terres aragoneses.

L'ex-jugador del Saragossa Frankie Ferrari i Martinas Geben parlaven en la prèvia del partit. El pivot lituà destacava que «són un equip competitiu, que ha estat capaç de guanyar el Barça, però tot i això són 'guanyables', estem en un bon moment i ho hem d'intentar; ens sentim bé, finalment ens coneixem millor i juguem millor junts, la química és bona, treballem dur als entrenaments; ja no estem trant pressionats pel descens però hem d'intentar quedar el més amunt possible». El base californià expressava que «estem en un bon moment, sense cap jugador de baixa i a punt per al partit de demà; tenen molts jugadors que poden tenir un impacte en el partit i una bona actuació i crec que això és la gran fortalesa del Zaragoza; cada partit és una història diferent; hem jugat amb la pressió de ser a les últimes posicions des de l'aturada FIBA, hi estem acostumats i ara cada partit és una oportunitat».