El BAXI Manresa sap patir i supera el Múrcia al Nou Congost

Partit vibrant en una diada de Sant Jordi arrodonida per una victòria dels bagencs. Robinson (17p, 8r) va ser el més destacat el dia en què Dani Pérez es va convertir en el màxim assistent del Bàsquet Manresa a la Lliga Endesa.

Diumenge 23 de Abril de 2023 a les 14:58

93 BAXI Manresa I Dani Pérez 8, Harding 9, Jou 1, Robinson 17 i Geben 12; Badio 11, Waczynski 9, Dani Garcia 5, Steinbergs, Ferrari 10, Olumuyiwa 7 i Vaulet 4

83 UCAM Murcia I Chiozza 13, Jelinek 2, Anderson 5, Sakho 12 i Pustovyi 18; Bellas, Radovic 4, McFadden 12, Diop 2, Rojas 11, Nikolic 3 i Andronikashvili 1

Parcials: 14-19, 25-23, 28-20, 26-21

El BAXI Manresa va obtenir la novena victòria de la temporada a la Lliga Endesa en fer valer el factor Nou Congost per derrotar l'UCAM Murcia en un matx que no es va decidir fins el tram final (93-83). Dani Pérez, que va repartir set assistències, es va convertir en el màxim assistent del Bàsquet Manresa a la Lliga Endesa després de superar Javi Rodríguez.

L'inici del partit va ser molt anivellat. Uns murcians liderats per Pustovyi manaven en l'electrònic, però sempre amb diferències molt petites. Al tram final del primer quart els visitants van estar més encertats i van assolir una diferència de cinc punts (14-19).

En el segon els vermells van sortir més endollats tant en defensa com en atac i van clavar un parcial inicial de 11-0 que va obligar Sito Alonso a aturar el partit (25-19). Poc després l'UCAM Murcia va reaccionar i va anotar vuit punts consecutius que van fer que marxessin al descans per davant (39-42).

En la segona meitat els manresans van tornar a fer un gran inici gràcies a Dani Pérez, que es va convertir en el màxim assistent del club a la Lliga Endesa. Van aconseguir un parcial de 7-0 que els tornava a posar per sobre en l'electrònic (56-53). Al final del tercer quart, cinc punts de renda pels bagencs (67-62).

En els deu darrers minuts el conjunt dirigit per Pedro Martínez treia profit dels seus rebots ofensius per mantenir-se sempre per davant, però els murcians no es van rendir en cap moment i van posar en perill el triomf fins els instants finals, quan els locals van sentenciar una nova victòria com a local.

Dimecres a partir de les 21:30 el BAXI Manresa visitarà la pista del Casademont Zaragoza en un partit corresponent a la jornada 28 de la Lliga Endesa.