menu
El BAXI Manresa vol seguir escapant-se de la zona perillosa davant el Múrcia
El BAXI Manresa vol seguir escapant-se de la zona perillosa davant el Múrcia
El BAXI Manresa vol seguir escapant-se de la zona perillosa davant el Múrcia

El BAXI Manresa vol seguir escapant-se de la zona perillosa davant el Múrcia

La victòria del Betis redueix el marge amb les darreres places. Guanyar davant de l'UCAM Murcia, diumenge a les 12:30, permetria poder seguir mantenint la zona vermella a ratlla.

Divendres 21 de Abril de 2023 a les 16:09

Ho hem repetit durant les últimes setmanes al Nou Congost, però no és cap tòpic: diumenge, Diada de Sant Jordi, hi ha un partit importantíssim per als interessos del BAXI Manresa. Per seguir mantenint una distància de seguretat amb les dues places vermelles, és necessari guanyar. I l'UCAM Murcia, amb aspiracions de play-off i places europees, no ho posarà fàcil.

El BAXI Manresa haurà de descartar un dels seus 13 homes abans del partit de diumenge a les 12:30. L'equip ha acabat aquesta setmana una digna participació a la BCL i ara ha de seguir el seu bon camí a la Lliga Endesa. En els darrers partits ha caigut derrotat davant del Barça i el Baskonia i el Nou Congost s'està convertint en un lloc difícil per als rivals. Caldrà però, més que mai, el recolzament de l'afició manresana per poder donar un plus a l'equip.

L'UCAM Murcia arriba en 12a posició, amb 12 victòries. Ha guanyat els darrers 2 partits davant de Saragossa i València i això li ha permès oblidar-se definitivament de les places del capdavall de la classificació per centrar-se en poder esgarrapar un lloc als play-off o competició europea. Travis Trice està sent l'home més destacat dels murcians, tot i que el segueixen de molt a prop Nemanja Radovic, un clàssic de la lliga, James Anderson, Thadd McFadden o l'incorporat Chris Chiozza.

Pedro Martínez, entrenador del BAXI Manresa, deia en la prèvia que «no hi ha res fora del normal en l'estat físic dels jugadors; el del Múrcia és un partit important, davant d'un rival en el seu millor moment de la temporada; amb els nous jugadors han guanyat els dos partits que han jugat; són els millors de la lliga en rebot ofensiu, tenen grans tiradors i han recuperat Jelinek, Radovic és un jugador molt intel·ligent que es mou molt bé sense pilota; la nostra temporada està en perill perquè tenim un llast de l'inici, som un dels equips implicats en la lluita per la permanència i queda poc temps».