El BAXI Manresa no troba la manera de fer mal al Telekom Bonn

Els alemanys guanyen al Nou Congost en un partit espès i una actuació arbitral molt discutida. Robinson i Harding van superar els 10 punts.

Dimecres 1 de Febrer de 2023 a les 22:58

69 BAXI Manresa I Dani Pérez, Harding 19, Vaulet 5, Steinbergs 1 i Geben 8; Badio 6, Robinson 15, Jou 4, Dani Garcia 4, Ferrari 6 i Olumuyiwa 1

87 Telekom Baskets Bonn I Shorts 5, Tadda 8, Ward 19, Delany 13 i Kratzer 2; Kessens 3, Herrera 9, Malcolm 25 i Williams 3

Parcials: 22-23, 11-18, 18-27, 18-19

El BAXI Manresa no va poder aconseguir la segona victòria en la segona fase de la Basketball Champions League, ja que va caure davant el Telekom Baskets Bonn alemany al Nou Congost (69-87).

Els visitants van fer una bona sortida, amb molt encert en el tir, i van clavar un parcial inicial de 2-10. No obstant, els vermells van reaccionar i van capgirar el marcador amb onze punts consecutius. A partir d'aquí van mantenir-se per davant fins els darrers instants del primer quart, quan els alemanys van tornar a remuntar i van tancar el període guanyant per la mínima (22-23).

En el segon els manresans es van col·lapsar en atac i van estar més de cinc minuts sense anotar. Aquest fet el va saber aprofitar el Bonn per clavar un parcial de 0-13, que va obligar Pedro Martínez a aturar el partit (29-38). Al descans, els visitants dominaven per vuit punts després d'un triple anotat per Malcolm sobre la botzina (33-41).

Tornant dels vestidors els alemanys van clavar dos triples seguits, i es van mantenir entonats des de la llarga distància durant tot un tercer quart en el qual van dominar amb una diferència important. Es va arribar als deu darrers minuts amb el partit ben encarrilat per part del Bonn (51-68).

En aquests no hi va haver massa història, i els visitants van seguir demostrant la seva superioritat davant uns bagencs que mai van trobar la manera de fer mal a un rival que es va mostrar molt sòlid durant els quaranta minuts de joc.

En el proper partit, el BAXI Manresa tindrà un desplaçament complicat a la Lliga Endesa, amb la visita a la complicada pista del Joventut, dissabte a les 18:00.