menu
Segona jornada del Top16 amb molt en joc al Congost
Segona jornada del Top16 amb molt en joc al Congost
Segona jornada del Top16 amb molt en joc al Congost

Segona jornada del Top16 amb molt en joc al Congost

Arriba el Telekom Bonn amb un dels millors jugadors de la competició, TJ Shorts, al capdavant. El BAXI Manresa vol la segona victòria per seguir al capdavant del seu grup.

Dimarts 31 de Gener de 2023 a les 16:19

El BAXI Manresa encara la segona jornada del Top 16 després d'haver guanyat, no sense patiment, en la primera davant el Rytas Vilnius. Visita el Nou Congost el Telekom Bonn de TJ Shorts, l'equip i el jugador que més han enlluernat aquest inici de curs. Els vermells compten amb tota la plantilla tret de Matthias Tass, que no va ser inscrit a la competició.

El Nou Congost combatrà el fred aquest dimecres al vespre amb un partit atractiu en què es juga el liderat del grup del Top 16. Arriba un rival d'entitat que està sent la revelació de la temporada, i a més, el partit no es podrà veure per televisió fins la segona part. Pedro Martínez compta amb tota la plantilla tret de Tass, que no està inscrit a la competició europea.

A l'altra banda de la pista hi haurà l'equip revelació de la temporada a Alemanya i a Europa. El Telekom Baskets Bonn només va perdre en la jornada inicial de la BCL i no ha tornat a perdre cap més partit des de llavors. L'estrella de l'equip és TJ Shorts, que està fent 22,4 punts, 4,3 rebots i 6,6 assistències de mitjana. A banda de Shorts, l'equip té un joc atractiu i altres homes perillosos, com Morgan o Kratzer.

Han parlat abans del partit Dani Pérez i Devin Robinson. El base de l'Hospitalet explicava que «són l'equip revelació a Alemanya, on van segons, i a Europa; tenen un jugador que està fent uns números increïbles; serà un partit difícil i una bona prova per demostrar la millora; ens fa molta falta que l'afició vingui a animar l'equip». Per altra banda, Robinson deia que «hem tingut partits durs a la lliga però crec que estem preparats per afrontar el partit de competició europea; ens hem de centrar en nosaltres i assegurar que no juguen còmodes; m'encanta la nostra afició, és com una família».