Un BAXI Manresa imprecís no pot sorprendre el Madrid

Els bagencs van anar a remolc des de l'inici i no van tenir possibilitats de victòria davant els blancs en el primer duel dels quarts de final. Dissabte al Congost (16:30), l'equip intentarà forçar el tercer partit.

Dimecres 25 de Maig de 2022 a les 23:33

93 Real Madrid I Hanga 7, Causeur 17, Taylor 3, Yabusele 15 i Tavares 2; Núñez 6, Rudy Fernández 4, Abalde 6, Deck 9, Poirier 12 i Llull 12

76 BAXI Manresa I Dani Pérez 5, Thomasson 12, Vaulet 8, Moneke 7 i Bako 5; Badio, Francisco 12, Steinbergs 5, Rafa Martínez 6, Valtonen, Maye 10 i Sima 6

Parcials: 21-14, 27-15, 23-20, 22-27

El BAXI Manresa no va poder començar amb bon peu el play-off de quarts de final de la Lliga Endesa i va caure a la complicada pista del Real Madrid, el subcampió de l’Eurolliga. Els bagencs van mostrar-se desencertats des dels primers instants i ràpidament van quedar-se sense opcions de triomf.

Els jugadors de Pablo Laso es van fer amb el domini des de l'inici davant uns visitants sense encert de cara a cistella. D'aquesta manera, un Madrid que controlava el rebot va obtenir una renda de set punts al final dels deu primers minuts (21-14).

En el segon període la tònica va ser més o menys la mateixa. Els locals es van mostrar superiors a uns vermells amb poca efectivitat en el llançament i van anar ampliant la renda fins els dinou punts de la mitja part de l'enfrontament (48-29).

En la segona meitat els madridistes van treure profit de l'intercanvi de cistelles i es van mostrar molt efectius en els triples, especialment un Causeur que feia molt mal a la defensa bagenca. El tercer quart es va tancar amb el matx molt ben encarrilat pel conjunt blanc (71-49).

Els deu darrers minuts començaven amb un triple de Rafa Martínez, que es convertia en el quart màxim triplista de la història de la Lliga Endesa en solitari. Va ser la nota positiva del duel, ja que l'equip no va tenir opcions de remuntada i el primer punt de l'eliminatòria es va quedar a Madrid.

Ara la sèrie es trasllada al Nou Congost, el dissabte a partir de les 16:30. El BAXI Manresa buscarà empatar-la i jugar-se l'accés a les semifinals en el tercer i definitiu partit a la capital estatal.