menu
Comença un gran repte per al BAXI Manresa: quarts de final amb el Real Madrid
Comença un gran repte per al BAXI Manresa: quarts de final amb el Real Madrid
Comença un gran repte per al BAXI Manresa: quarts de final amb el Real Madrid

Comença un gran repte per al BAXI Manresa: quarts de final amb el Real Madrid

Dimecres, a partir de les 21:00 (#Vamos), els vermells, amb Francisco recuperat, lluitaran per intentar sumar el primer punt dels quarts de final al WiZink Center.

Dimarts 24 de Maig de 2022 a les 13:05

El BAXI Manresa visita la pista del Real Madrid en el primer partit de quarts de final del play-off de la Lliga Endesa. Els bagencs han acabat la lliga regular en la setena posició amb un balanç de 20 victòries i 14 derrotes, mentre que els madrilenys, segons amb 25 victòries i 9 derrotes. Aquesta temporada, els dos equips s'han enfrontat en dues ocasions. En el primera, els blancs, en un final a cara o creu, es van imposar al Congost (87-92). En la segona, els de Pedro Martínez, amb una gran actuació grupal, es van endur la victòria a domicili (75-86).

L'equip del Bages ha tingut una setmana d'entrenaments per preparar l'eliminatòria i per recuperar a jugadors amb problemes físics. Tot i la dificultat, els manresans encaren el repte amb la intenció seguir competint tal com ho han fet durant tota la temporada. Abans, però, hauran de vèncer el vigent subcampió de l'Eurolliga, que voldrà certificar la primera victòria de la sèrie davant la seva afició. Pedro Martínez té gairebé tota la plantilla disponible per dimecres. Això sí, no podrà comptar amb Dani García ni Guillem Jou, lesionats de llarga durada.

El Real Madrid, dirigit per Pablo Laso, és un dels equips més complets d'Europa. Els blancs tenen tota mena de recursos a la seva profunda plantilla, confeccionada per jugadors de talent indubtable capaços de capgirar el rumb d'un partit en instants. Dels madrilenys, sens dubte, cal ressaltar el seu joc coral. Estadísticament, per això, cal destacar el pivot Edy Tavares amb 9,7 punts i 6,9 rebots per partit. També, l'aler pivot Guerschon Yabusele 11,3 punts per matx.

Abans de viatjar cap a Madrid ha comparegut davant la premsa Pedro Martínez. El tècnic del BAXI Manresa ha explicat que «l'aturada s'ha fet llarga, i no hem parat d'entrenar; els vam guanyar a Madrid quan ells estaven en un mal moment; crec que farem les coses bé, i a veure fins on podem arribar; ara toca ambició, esforç, mentalitat i competir al màxim nivell; cal rebotejar, córrer, i defensar bé les situacions de bloqueig directe».