El conjunt de Pedro Martínez va repartir 30 assistències i va signar el segon triomf de la fase en un matx que va dominar des de l'inici. Luke Maye, topall estadístic: 22p, 4ass, 27v.

Dilluns 7 de Març de 2022 a les 22:55

88 Nutribullet Treviso I Russell 21, Dimsa 3, Sokolowski 2, Akele 6 i Sims 19; Bortolani 22, Imbrò 6, Chillo 9 i Jones

103 BAXI Manresa I Dani Pérez 2, Rafa Martínez 6, Thomasson 16, Maye 22 i Sima 8; Francisco 12, Dani Garcia 7, Moneke 20, Steinbergs i Vaulet 10

Parcials: 18-27, 24-28, 25-21, 21-27

El BAXI Manresa va fer una demostració de joc col·lectiu a la pista del Nutribullet Treviso italià per endur-se la segona victòria en la fase de grups corresponent als vuitens de final de la Basketball Champions League (88-103). Els bagencs van dur la iniciativa des dels primers instants i van acabar repartint un total de 30 assistències. Luke Maye amb 22 punts, Moneke amb 20 i Thomasson amb 16 van ser els principals artillers.

Els homes de Pedro Martínez van fer una bona entrada de partit, novament amb una alta intensitat i un joc coral. Això els va permetre agafar les primeres diferències en l'electrònic, que van arribar a ser de nou punts al final del primer quart (18-27).

En el segon, els manresans no van abaixar el ritme i van seguir molt encertats en el llançament. A més, sabien aprofitar les pilotes perdudes del rival per fer bons contraatacs. Tot això va fer que arribessin al descans amb un marge de tretze punts (42-55).

En la segona meitat els italians es van acostar perillosament en el marcador gràcies al seu domini del rebot, però tot seguit van aparèixer Moneke i Thomasson per aguantar els visitants, que tancaven el tercer quart amb nou punts de renda (67-76).

En els deu darrers minuts va aparèixer la figura de Luke Maye, qui amb tres triples consecutius va tallar qualsevol intent de remuntada dels locals. A partir d'aquí, els bagencs no van tenir problemes per assegurar la victòria.

No hi haurà massa temps per a celebracions. ja que tots dos equips es tornaran a enfrontar dijous a partir de les 21:00, en aquesta ocasió al Nou Congost.