menu
El BAXI Manresa visita un Nutribullet Treviso necessitat de sumar
El BAXI Manresa visita un Nutribullet Treviso necessitat de sumar
El BAXI Manresa visita un Nutribullet Treviso necessitat de sumar

El BAXI Manresa visita un Nutribullet Treviso necessitat de sumar

Aquest dilluns les 20:30 (DAZN / Esport3) l'equip del Bages busca la segona victòria dels vuitens de final de la BCL. Bako i Valtonen segueixen sent baixa per al partit.

Dilluns 7 de Març de 2022 a les 10:32

La Basketball Champions League es reactiva i el BAXI Manresa visita la pista del Nutribullet Treviso italià, en el partit corresponent a la quarta jornada dels vuitens de final del Grup J. En la darrera, els manresans es van imposar al Darüssafaka (89-74). Pedro Martínez podrà comptar amb tots els seus jugadors menys amb Bako i Valtonen que seran baixa.

Després que el BAXI Manresa s'imposés a l'Urbas Fuenlabrada (99-89), els bagencs viatgen a Itàlia amb la intenció de sumar la segona victòria dels vuitens i, així continuar demostrant les capacitats de l'equip, tot i les baixes. Primer, per això, haurà de vèncer el conjunt de la regió de Vèneto, que presentarà un partit complicat i lluitarà perquè la victòria es quedi a Treviso. Pedro Martínez segueix tenint les baixes de Bako i Valtonen.

El Nutribullet Treviso, dirigit per Massimiliano Menetti, és un equip complet en totes les posicions i perillós des de la línia de tres punts. Els italians han perdut els dos primers partits dels vuitens de final, el primer contra el Darüssafaka (76-88) i el darrer davant el Tofas Bursa (68-74). Del conjunt de Menneti, cal destacar el pivot Henry Sims i l'escorta Tomas Dimsa amb 15,1 i 13,7 punts per partit, respectivament.

Abans del partit d'aquest dilluns Dani Pérez manifestava que «estem contents per la darrera victòria a la lliga però també cansats perquè el viatge ha estat immediat; sabem que els propers 2 partits de la BCL seran importants, i costarà molt guanyar fora de casa».