El BAXI Manresa segueix en bona forma i domina davant el Burgos

Els bagencs van practicar un joc molt coral, amb onze jugadors anotant, i van dominar des de l'inici davant un rival que no passa pel seu millor moment.

Diumenge 30 de Gener de 2022 a les 19:36

93 BAXI Manresa I Dani Pérez 6, Thomasson 15, Valtonen, Moneke 17 i Bako 12; Francisco 9, Dani Garcia 3, Steinbergs 4, Rafa Martínez 5, Vaulet 6, Maye 4 i Sima 12

68 Hereda San Pablo Burgos I Renfroe 5, Nikolic 5, Díez 8, Eddie 13 i Nnoko 10; Queeley, Kullamaee 10, Salash 2, Rabaseda 4 i Gamble 11

Parcials: 25-15, 24-17, 19-20, 25-16

El BAXI Manresa continua en un gran estat de forma, i així ho va demostrar imposant-se a l'Hereda San Pablo Burgos (93-68). Els manresans van aconseguir la tretzena victòria de la temporada, en un partit en què van agafar la iniciativa des del principi i la van mantenir fins al darrer instant.

Els jugadors dirigits per Pedro Martínez van fer un millor inici i van clavar un parcial inicial de 6-0, i a partir d'aquí van poder dominar amb claredat el primer quart, en el qual va arribar a aconseguir deu punts de diferència al final del mateix (25-15).

En el segon període la tònica va ser més o menys la mateixa. Els vermells demostraven el seu bon moment de forma i la superioritat envers el rival, portant el control del joc i ampliant la diferència fins els disset punts amb la qual es va arribar al descans (49-32) gràcies a un dos més un final de Francisco.

Tornant dels vestidors, semblava que els burgalesos reaccionaven, però res més lluny de la realitat. Els locals no van trigar a recuperar el comandament del matx i van fer gaudir de valent el Nou Congost amb grans accions ofensives i defensives. Al final del tercer quart, els bagencs tenien el duel molt ben encarrilat (68-52).

En els deu darrers minuts el triomf del BAXI Manresa no va perillar en cap moment, i Pedro Martínez ho va aprofitar per donar minuts als jugadors menys habituals per tal que també poguessin aportar el seu granet de sorra en la clara victòria dels manresans.

El proper partit de l'equip serà dimecres a partir de les 18:00, quan visitarà la pista del Tofas Bursa turc en el debut en la fase de grups corresponent als vuitens de final de la Basketball Champions League.