menu
El BAXI Manresa rep el Burgos al Nou Congost
El BAXI Manresa rep el Burgos al Nou Congost
El BAXI Manresa rep el Burgos al Nou Congost

El BAXI Manresa rep el Burgos al Nou Congost

Diumenge a les 17:00 (M+Deportes), l'equip del Bages busca la tretzena victòria davant d'un Hereda San Pablo Burgos en procés de reforma.

Divendres 28 de Gener de 2022 a les 14:10

El partit, corresponent a la Jornada 20 de la Lliga Endesa, enfronta el BAXI Manresa amb l'Hereda San Pablo Burgos. Els burgalesos són dissetens i es troben en zona de desens amb un balanç de 4 victòries i 12 derrotes. A hores d'ara, la classificació és una mica ambigua perquè hi ha equips que han jugat més partits que d'altres. Pel matx, Pedro Martínez podrà comptar amb tots els seus jugadors. Per part dels visitants, hi ha hagut casos de Covid-19.

Després d'un triomf molt treballat a Andorra i de l'ajornament del partit de la BCL, el BAXI Manresa vol continuar demostrant que està a un gran estat de forma i sumar la tretzena victòria a la Lliga Endesa, però, primer, haurà d'imposar-se al campió de les dues últimes edicions de la BCL, que tot i estar travessant un període de canvis, presentarà dificultat. Pedro Martínez podrà comptar amb tots els jugadors disponibles.

L'Hereda San Pablo Burgos va començar la temporada amb Tabak a la banqueta. Després, el va reemplaçar Salva Maldonado, qui, en les últimes setmanes, ha estat substituït per l'entrenador actual, Paco Olmos. No només hi ha hagut canvis d'entrenadors sinó que també de jugadors. Dalton, McGee, Zack, Braimoh i Kravic han estat donats de baixa. Per suplir-los, el club ha incorporat a Gamble, Nnoko i Eddie. Cal destacar, a Alex Renfroe amb 10 punts i 4,8 assistències per partit.

Ha comparegut Pedro Martínez davant la premsa. El tècnic ha declarat que «el Burgos és un equip amb molts canvis, que s'han reforçat amb dos jugadors molt importants que l'any passat estaven jugant a l'Eurolliga com Nnoko i Eddie; estem centrats en el partit del Burgos, en fer un bon partit i tenim molt respecte per ells».