El BAXI Manresa reacciona amb el Nou Congost per tornar a guanyar

Els manresans es van sobreposar a una remuntada de 15 punts dels visitants. Moneke (14 punts i 10 rebots) va ser el jugador local més destacat.

Dissabte 5 de Març de 2022 a les 23:29

99 BAXI Manresa I Dani Pérez 9, Rafa Martínez, Vaulet 11, Maye 16 i Sima 11; Francisco 15, Dani Garcia 6, Moneke 14, Steinbergs i Thomasson 17.

89 Urbas Fuenlabrada I Samar 13, Emegano 13, Meindl 15, Bagayoko 3 i Alexander 12; Ristic 4, López, Novak 8, Eyenga 9 i Milosavljevic 12.

Parcials: 31-18, 18-19, 21-31, 29-21

El BAXI Manresa va derrotar l'Urbas Fuenlabrada (99-89) en un partit d'alts i baixos. Els bagencs van agafar fins a 15 punts de renda, però els madrilenys van anar retallant fins a col·locar-se per davant a falta de 5 minuts pel final. L'encert exterior, la defensa, i sobretot l'empenta del Nou Congost van ser la clau per poder reaccionar i contrarestar la remuntada visitant.

Els jugadors dirigits per Pedro Martínez es van fer amb el domini del duel des de l'inici, amb un gran encert ofensiu, que els va permetre obrir un forat de tretze punts al final del primer quart, culminat amb una cistella sobre la botzina de Vaulet (31-18).

En el segon hi va haver més igualtat entre els dos conjunts, i això afavoria els locals, que mantenien un avantatge còmode en el marcador. En la mitja part de l'enfrontament guanyaven per dotze punts (49-37).

Tornant dels vestidors, els madrilenys van sortir molt encertats en el llançament i es van arribar a posar a un sol punt, però entre Moneke i Francisco van liderar uns manresans que van tancar el tercer quart per davant en l'electrònic (70-68).

Tot s'havia de decidir en els deu darrers minuts, i en aquests, els visitants van seguir retallant fins a posar-se 4 punts per sobre (minut 35). La reacció manresana arribava des del perímetre, i als 4 triples anotats se li sumava una gran defensa per acabar resolent el partit.

El proper partit del BAXI Manresa serà a Itàlia, a la pista del Nutribullet Treviso, dilluns vinent dia 7 a les 20:30. És el tercer partit de la segona fase de la Basketball Champions League.