menu
El BAXI Manresa es reactiva rebent l'Urbas Fuenlabrada
El BAXI Manresa es reactiva rebent l'Urbas Fuenlabrada
El BAXI Manresa es reactiva rebent l'Urbas Fuenlabrada

El BAXI Manresa es reactiva rebent l'Urbas Fuenlabrada

Dissabte a les 20:45 (M+D1), els manresans busquen la quinzena victòria davant l'Urbas Fuenlabrada, que es va imposar en el partit de la primera volta. Seran baixa Bako i Valtonen.

Divendres 4 de Març de 2022 a les 13:30

El BAXI Manresa rep l'Urbas Fuenlabrada en el partit corresponent a la Jornada 24 de la Lliga Endesa. Els madrilenys són quinzens amb un balanç de 7 victòries i 14 derrotes. El conjunt dirigit per Josep Maria Raventós va vèncer a l'equip manresà a la primera volta (90-82). El BAXI Manresa té les baixes de Bako i Valtonen.

Després de la Copa del Rei i de les finestres de les seleccions, el bàsquet torna al Nou Congost. El BAXI Manresa vol vèncer a l'Urbas Fuenlabrada i, així continuar exposant el gran estat de forma i la dinàmica positiva de l'equip a la Lliga Endesa, però, primer haurà de derrotar el conjunt de Fuenlabrada que plantejarà un partit complicat i voldrà impedir que els bagencs sumin la quinzena victòria a la competició domèstica. Elias Valtonen i Ismael Bako seran baixa. El finlandès té una lesió a l'espatlla, mentre que el belga encara arrossega molèsties a la mà esquerra.

L'Urbas Fuenlabrada, dirigit per Josep Maria Raventós, és un equip complet i perillós al contraatac. La plantilla dels madrilenys està formada, majoritàriament, per jugadors joves, com, Samar o Ehigitor, però també hi ha jugadors més experimentats com, Eyenga o Chema González. Estadísticament, cal destacar l'aler Meindl amb 14,5 punts per partit i el base Novak amb 6,3 assistències. En la darrera jornada disputada van caure derrotats davant l'Unicaja (53-73).

Ha comparegut davant la premsa Pedro Martínez. El tècnic ha declarat que «tenim la baixa de Bako i de Valtonen; hem d'intentar fer les coses ben fetes davant d'un equip que té molt nivell, jugadors experts i ens posaran dificultats; esperem tenir l'ajuda de la nostra afició, esperem que ens ajudin com fan sempre, perquè amb ells som millors».