Victòria lluitada del BAXI Manresa davant el Surne Bilbao

Els bagencs, amb un Dani Pérez (18p) en mode anotador, sumen la quarta victòria de la lliga regular.

Diumenge 31 de Octubre de 2021 a les 22:53

87 BAXI Manresa I Dani Pérez 18, Thomasson 5, Valtonen 13, Moneke 14 i Sima; Francisco 14, Jou 2, Dani Garcia, Rafa Martínez, Bako 12 i Maye 9

79 Surne Bilbao Basket I Luz, Goudelock 14, Bigote 16, Masiulis 9 i Delgado 6; Withey 8, Rousselle 14, Reyes, Hakanson 9, Miniotas 3 i Galán

Parcials: 20-21, 25-19, 22-20 i 20-19

El BAXI Manresa va superar el Surne Bilbao en un partit dur i molt treballat. La igualtat (ho demostra la similitud en els resultats parcials) va ser la tònica d'un enfrontament que no es va decidir fins a l'últim minut. Els 14 triples, molts d'ells en el moment decisiu, van ser clau per sumar la quarta victòria en lliga regular.

Després d'uns primers instants amb alternatives en el marcador, els vermells van prendre el control del marcador, tot i que sempre amb distàncies curtes. No obstant, van ser els bascos qui, després d'anotar dos tirs lliures, van tancar el quart inicial amb un mínim avantatge (20-21).

En el segon els bagencs van tornar a manar en l'electrònic, amb diferències al voltant dels cinc punts. Francisco, amb una safata sobre la botzina, va situar el 45-40 a la mitja part de l'enfrontament.

Tornant dels vestidors, els locals van fer una bona sortida i, gràcies a tres triples consecutius de Dani Pérez, van assolir una renda de 14 punts (56-42). Tot seguit, Moneke li va prendre el relleu i, amb una esmaixada i un tap espectaculars, va tallar l'intent de remuntada del Bilbao. El tercer quart va finalitzar amb set punts de marge pels homes de Pedro Martínez, després d'una cistella de Rousselle al darrer segon (67-60).

En els deu últims minuts, novament Rousselle, amb cinc punts seguits, va liderar el seu equip, que es va situar només dos punts per sota (69-67). Als manresans no els hi va tremolar el canell i van anotar tres triples consecutius. Tot i l'empenta dels bascos per capgirar el resultat, l'encert en els moments decisius del BAXI Manresa ho va deixar en intent.