menu
El Surne Bilbao Basket posa a prova la solidesa ddel BAXI Manresa
El Surne Bilbao Basket posa a prova la solidesa ddel BAXI Manresa
El Surne Bilbao Basket posa a prova la solidesa ddel BAXI Manresa

El Surne Bilbao Basket posa a prova la solidesa ddel BAXI Manresa

Els bascos arriben amb tendència a l'alça després de guanyar els darrers 2 partits. El BAXI Manresa es retroba amb un Nou Congost que té de nou el 100% d'aforament.

Divendres 29 de Octubre de 2021 a les 18:30

Després de seguir imbatuts a la competició Europea, el BAXI Manresa vol aconseguir aquest diumenge a les 20:00 (en directe per Movistar+ Deportes 2) la seva quarta victòria davant d'un Bilbao Basket recuperat, que ha derrotat el Fuenlabrada i el Burgos en els darrers 2 partits.

Pedro Martínez podrà comptar amb els seus 13 jugadors (n'haurà de descartar un per diumenge). La darrera derrota en la lliga a Fuenlabrada incita els del Bages a refer-se i demostrar davant del Nou Congost, que diumenge ja potcomptar amb totes les localitats, que vol avançar amb pas ferm també a la competició domèstica.

Els 'homes de negre' dirigits per Àlex Mumbrú i l'ex-manresà Javi Rodríguez, estan superant un inici complicat. El seu principal baluard és el pivot Ángel Delgado, que juntament amb el veterà anotador Andrew Goudelock i el base Ludde Hakanson lideren estadísticament l'equip. El talent d'homes com Rouseille i Bigote, i la veterania i coneixement d'altres com Rafa Luz els fa perillosos.

Aquest divendres compareixien en roda de premsa Rafa Martínez i Sylvain Francisco. El base francès declarava que «aquí és més dur que et guanyin, tenim més energia amb l'afició; hem de mirar de guanyar, volem trobar l'equilibri per tenir una bona ratxa en els propers partits». El veterà escorta de Santpedor, ex del Bilbao Basket, deia que «el que volem és tenir un equip competitiu i competir tots els partits possibles, i ho estem demostrant; l'equip treballa bé i està millorant, la gent nova mica en mica s'hi està posant».