Un partit massa pobre impedeix el BAXI Manresa lluitar pel triomf

Els bagencs no van tenir el seu millor dia i es van veure superats per un Joventut molt entonat. Moneke (14 punts), el més anotador dels visitants.

Dissabte 9 de Octubre de 2021 a les 20:28

105 Joventut I Vives 10, Paul 16, Busquets 2, Brodziansky 12 i Birgander 4; Ribas 14, Ventura, Feliz 12, Parra 13, Maronka 12 i Tomic 10

61 BAXI Manresa I Dani Pérez 6, Jou 3, Berzins 3, Maye i Bako 3; Francisco 7, Dani Garcia 2, Moneke 14, Steinbergs 2. Valtonen 8, Thomasson 10 i Sima 3

Parcials: 21-13, 30-13, 27-19, 27-16

El BAXI Manresa va fer un mal partit a Badalona i es va veure superat per un Joventut que va estar molt entonat. Res va sortir bé, i els manresans van encaixar una dura derrota.

Després d'un inici amb alternatives en el marcador, els locals van treure profit del poc encert en el llançament exterior dels bagencs per fer-se amb el domini del joc i agafar una diferència de vuit punts al final del primer quart (21-13).

En el segon els badalonins van trobar la cistella amb molta facilitat, mentre que els vermells seguien sense trobar l'efectivitat en l'aspecte ofensiu. Això es va traduir en un contundent parcial de 30-13 que deixava una diferència de 25 punts a la mitja part (51-26).

Tornant dels vestidors res no va canviar, la tònica seguia sent la mateixa. Els jugadors dirigits per Pedro Martínez continuaven totalment col·lapsats en atac, i els verd-i-negres ho aprofitaven per fer encara més gran la diferència i tancar el tercer quart amb el duel totalment sentenciat (78-45).

Els deu darrers minuts no van tenir cap història, ja que els visitants no van aconseguir retallar distàncies en cap moment i tampoc van poder impedir que el Joventut, esperonat per la seva afició, ampliés el forat fins el els 44 punts finals.

No hi ha temps per a lamentacions, i el BAXI Manresa buscarà refer-se en la segona jornada de la BCL, dimecres a les 20:00 a la complicada pista de l'Hapoel de Jerusalem.