menu
El BAXI Manresa resisteix a Gran Canària i obté una victòria valuosa
El BAXI Manresa resisteix a Gran Canària i obté una victòria valuosa
El BAXI Manresa resisteix a Gran Canària i obté una victòria valuosa

El BAXI Manresa resisteix a Gran Canària i obté una victòria valuosa

Els bagencs van dominar gran part del duel però van haver de lluitar contra la inspiració del local Ennis. La nota negativa, la lesió de Guillem Jou a l'inici del matx.

Dissabte 11 de Desembre de 2021 a les 21:01

80 Gran Canaria I Kramer 5, Slaughter 11, Ennis 31, Shurna 8 i Ilimane Diop 2; Salvó 3, Brussino 4, López 6, Del Cerro, Khalifa Diop 10 i Stevic

82 BAXI Manresa I Dani Pérez 4, Thomasson 18, Valtonen 5, Moneke 9 i Bako 17; Francisco, Jou 3, Dani Garcia, Rafa Martínez 4, Berzins 3, Maye 7 i Sima 12

Parcials: 19-24, 18-15, 17-19, 26-24

El BAXI Manresa segueix exhibint el seu bon moment de forma en imposar-se en una de les pistes complicades de la competició, la del Gran Canaria (80-82), en un matx que van controlar durant molts minuts i en el qual van haver de resistir la inspiració final de Dylan Ennis. La mala notícia pels bagencs va arribar en el quart inicial, quan Guillem Jou es va haver de retirar per lesió i no va poder tornar a la pista.

La igualtat i les alternatives en l'electrònic van presidir els primers instants del matx. Posteriorment, la major profunditat de banqueta i l'encert en el llançament van fer que els vermells agafessin cinc punts de renda al final del primer quart (19-24).

En el segon, els visitants van poder mantenir-se per davant en el marcador fins els minuts finals, quan no van poder mantenir l'efectivitat i van encaixar un parcial de 9-0. No obstant, es van poder recuperar per arribar a la mitja part amb dos punts d'avantatge (37-39).

En la segona meitat, el matx va ser bastant anivellat, i els bagencs no van aconseguir obrir forat. El tercer quart va acabar amb una cistella de pista a pista d'Ennis que situava els illencs a només quatre punts (54-58) i, per tant, tot per decidir en el tram final.

En els darrers 10 minuts, els homes dirigits per Pedro Martínez van fer un gran treball defensiu i van obtenir una diferència de nou punts. Però va aparèixer Ennis, qui es va posar el seu equip a l'esquena i va estar a punt de donar-li la victòria, fet que va impedir un Thomasson que no es va posar nerviós des de la línia de tir lliure. En va anotar cinc dels sis que va llançar en els darrers segons, i en la darrera posessió el nord-americà del Gran Canària va errar el triple final.

La propera jornada, el BAXI Manresa visitarà una pista encara més complicada, la del Barça, diumenge a les 12:30 hores.