menu
El BAXI Manresa visita Gran Canaria empatat amb el rival
El BAXI Manresa visita Gran Canaria empatat amb el rival
El BAXI Manresa visita Gran Canaria empatat amb el rival

El BAXI Manresa visita Gran Canaria empatat amb el rival

Un nou partit, aquest dissabte a les 18:00 al Gran Canaria Arena (M+ Deportes), davant d'un rival que lluita per les primeres places i que presentarà dificultat.

Divendres 10 de Desembre de 2021 a les 17:39

El BAXI Manresa viatja aquest divendres a Gran Canaria. Els illencs són l'equip que va just al darrere a la classificació, amb el mateix balanç que els bagencs. El BAXI Manresa compta amb els seus jugadors, mentre que els canaris no podran tenir sobre la pista ni Albicy ni Pustovyi.

Es presenta un final de primera volta emocionant, però molt complicat. Després d'una excitant victòria davant el Tenerife, el BAXI Manresa es presenta a Gran Canària. A més, els manresans arriben reforçats després de seguir invictes en la competició europea. El partit, pel qual Pedro Martínez podrà comptar amb tots els seus efectius, obrirà la jornada aquest dissabte a les 18:00.

Els locals volen retrobar-se amb la victòria després de perdre els dos darrers partits. Han fet un gran inici de lliga, aconseguint victòries meritòries com la de la pista del Real Madrid en la jornada 7. Es tracta d'un equip amb protagonisme molt repartit. Els grocs tenen homes amb experiència, com Ennis, Brussino, Salvó... Una plantilla que sap molt bé com funciona aquesta lliga. Andrew Albicy i Artem Pustovyi seran baixa per al partit de demà, i Porfirio Fisac no podrà comptar amb ells.

Han comparegut davant la premsa Luke Maye i Rafa Martínez. L'ala-pivot americà comentava sobre el rival que «són un molt bon equip, han fet molt bones puntuacions a la lliga, juguen junts; serà dur jugar amb l'ambient en contra, però se'ns dóna bé jugar aquests partits». L'escorta de Santpedor ha dir que «em trobo bé, som un equip de 13 jugadors i hi haurà moments per tothom; és un rival potent, una plantilla confeccionada per acabar a dalt de tot; és una pista on històricament és difícil guanyar».