Els bagencs van mostrar, novament, un gran nivell de joc col·lectiu (26ass) i no van donar opcions al conjunt gallec. Bako (17p) va ser el màxim anotador d'un equip en el qual 6 homes van arribar als 10 de valoració.

Diumenge 14 de Novembre de 2021 a les 22:29

86 BAXI Manresa I Dani Pérez 5, Thomasson 14, Valtonen 6, Moneke 15 i Sima 8; Francisco 2, Jou 4, Dani Garcia 5, Bako 17 i Maye 10.

75 Río Breogán I Erik Quintela, Kalinoski 16, Musa 9, Lukovic 9 i Mahalbasic 17; Kacinas 3, Sakho 4, Cruz 9, Sergi Quintela 4 i Sollazzo 4.

Parcials: 24-15, 22-16, 18-17, 22-27.

Sisena victòria del BAXI Manresa a la lliga (86-75), tercera de manera consecutiva a la Lliga Endesa i cinquena comptant la BCL. El rival era el Río Breogán, que arribava al Congost després d'un dia de tests COVID pels positius de dos dels seus jugadors. Tot i les baixes, els gallecs van competir i ho van intentar tot, però els bagencs van fer un partit coral i amb molt de ritme que va deixar sense opció de remuntada als visitants.

Després d'un inici de partit amb molta igualtat per part dels dos equips, els jugadors dirigits per Pedro Martínez, que van anar la major part del quart per davant en l'electrònic, van poder obrir una renda de nou punts gràcies als triples finals de Dani Garcia i Maye (24-15).

En el segon període els bagencs van exhibir un gran joc en equip (van repartir 15 assistències a la primera part) i es van fer amb el domini del duel, assolint avantatges còmodes. D'aquesta manera, es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb quinze punts de diferència pels locals (46-31).

Tornant dels vestidors, els vermells van continuar obrint forat en el marcador i van assolir una màxima renda de 25 punts (63-38), abans que Kalinoski acostés el seu equip amb vuit punts seguits. Al final del tercer quart, els manresans tenien el matx molt ben encarrilat (64-48).

En els deu darrers minuts, els gallecs no es van rendir i van arribar a situar-se només deu punts per sota. No obstant, el BAXI Manresa no es va posar nerviós i va saber aguantar la renda per sumar la sisena victòria a la Lliga Endesa.

El proper compromís del BAXI Manresa serà el proper diumenge a les 18:30h a la pista de l'UCAM Murcia, un rival que també suma 6 triomfs al campionat domèstic.