menu
La revelació de la temporada visita el Nou Congost
La revelació de la temporada visita el Nou Congost
La revelació de la temporada visita el Nou Congost

La revelació de la temporada visita el Nou Congost

El Río Breogán arriba sent el setè classificat i lluitant per la Copa del Rei en la temporada del seu retorn a la Lliga Endesa. Els visitants no tindran Bell-Haynes per covid.

Divendres 12 de Novembre de 2021 a les 13:50

Aquest diumenge a les 20:00 (en directe a M+ Deportes 2) hi ha un partidàs al Nou Congost. El BAXI Manresa rep el Río Breogán, un equip que està fent un inici de temporada excel·lent i lluita per ser a la Copa del Rei. Els de Pedro Martínez hauran de descartar un jugador abans de l'inici del partit, mentre que els gallecs no podran tenir el base Bell-Haynes per covid.

El Nou Congost viurà diumenge el segon partit de la setmana, amb la intenció que sigui tant positiu com el primer. Després de seguir amb la trajectòria immaculada a la BCL, els de Pedro Martínez volen aconseguir la sisena victòria i confirmar-se també com a aspirants a les primeres places. L'equip està en un bon moment, que pretén allargar tant com sigui possible. Avui s'ha reincorporat als entrenaments Janis Berzins. Caldrà descartar un jugador abans del partit.

Els visitants arriben amb vells coneguts del Nou Congost a les seves files, com ara Jordan Sakho i Marko Lukovic. Han fet un inici brillant, amb victòries sobre equips teòricament superiors. Són setens, enmig de la lluita per aconseguir classificar-se per la Copa del Rei, que es disputarà a Granada. El seu gran argument ofensiu és Dzanan Musa, tot i que altres fitxatges com Kalinoski i Mahalbasic estan responent excel·lentment.

El 'coach' Pedro Martínez deia a la roda de premsa d'aquest divendres que «Berzins ha començat a entrenar avui i s'està reincorporant bé; Breogán ha fitxat molt bé i ha sorprès a la lliga pel seu nivell competitiu, té moltíssim mèrit i s'ha de donar crèdit a l'entrenador; tenen molts jugadors que vénen de la LEB i ho estan fent bé, i d'altres que tothom parla d'ells, que eren a l'NBA; res és per casualitat a la jornada 10, si són on són és perquè ho estan fent bé».