Els bagencs van tornar a exhibir el seu joc coral i no van deixar respirar els blaugrana fins els darrers instants. Hinrichs, Eatherton, Mason i Rafa Martínez, els més destacats.

Dissabte 17 de Abril de 2021 a les 20:47

97 Barça I Calathes 3, Higgins 16, Abrines 9, Mirotic 16 i Gasol 13; Davies 21, Westermann 2, Hanga 6, Smits 7, Oriola 4, Kuric i Claver

89 BAXI Manresa I Ferrari 7, Rafa Martínez 12, Vaulet 3, Hinrichs 12 i Sima 8; Jou 3, Dani Garcia 5, Mason 16, Báez, Sajus i Eatherton 23

Parcials: 24-24, 29-27, 28-17, 16-21

El BAXI Manresa va mostrar una gran imatge i va plantar cara fins el final en una de les pistes més complicades d'Europa, el Palau Blaugrana (97-89). Dissabte a partir de les 18:00 hores l'equip buscarà la quinzena victòria, al Nou Congost contra el Movistar Estudiantes.

Els vermells van fer una gran sortida, plantant cara al seu poderós adversari i arribant a assolir una renda de sis punts (13-19). Per la seva banda, els blaugranes no van tardar a reaccionar i van empatar a 24 al final del primer quart gràcies a un triple de Davies.

En el segon els de Pedro Martínez no van abaixar el nivell i van tornar a mostrar el seu joc coral. Només un triple sobre la botzina de Higgins va impedir que els manresans marxessin a la mitja part per davant en el marcador (53-51).

Tornant dels vestidors els locals van apujar la seva intensitat defensiva, i això va fer que els bagencs tinguessin més complicacions en atac. Un parcial de 11-0 va fer que els de Jasikevicius s'escapessin, però els visitants seguien donant bona imatge i van reaccionar amb un 0-8 per tancar el tercer període amb tretze punts de desavantatge (81-68).

En els deu darrers minuts els vermells van intentar tornar a entrar en el partit i lluitar per la victòria, situant-se a només vuit punts quan quedaven poc més de quatre minuts per jugar-se (88-80). No obstant, el Barça va demostrar solidesa per tancar el partit i no va deixar opcions de remuntada.