menu
El BAXI Manresa vol provar de sorprendre al Palau Blaugrana
El BAXI Manresa vol provar de sorprendre al Palau Blaugrana
El BAXI Manresa vol provar de sorprendre al Palau Blaugrana

El BAXI Manresa vol provar de sorprendre al Palau Blaugrana

Els bagencs visiten la pista d'un dels millors equips europeus amb ganes de competir fins el final, dissabte a les 18:00 hores. Dani Pérez, Tabu i Janning encara no estaran disponibles.

Divendres 16 de Abril de 2021 a les 18:27

La Lliga Endesa no deixa temps per a la relaxació, i després de la victòria al Nou Congost davant el Casademont Zaragoza, el BAXI Manresa té dissabte a les 18:00 hores una nova prova aquest cop més complicada, ja que visita la pista del Barça d'Adam Hanga i Pierre Oriola, un dels millors equips europeus (en directe per Movistar+ Deportes).

El BAXI Manresa intentarà novament fer front als nombrosos contratemps de la plantilla. Caldrà veure l'evolució de l'operació de mandíbula de Juampi Vaulet, així com la de les molèsties de Guillem Jou i Eulis Báez. A més, Frankie Ferrari és dubte per problemes al peu, i Matt Janning segueix als Estats Units per motius personals. Els del Bages van retrobar-se aquest dijous amb la victòria i segueixen novens, empatats amb l'Unicaja.

El Barça no necessita gaire presentació, és un equip molt talentós liderat per Nikola Mirotic, Cory Higgins i Nick Calathes a la pista i per Sarunas Jasikevicius a la banqueta. A més, recentment han sumat l'experiència d'un dels millors jugadors estatals de la història, Pau Gasol. Els blaugrana porten una gran ratxa de victòries a la Lliga Endesa, amb l'única excepció de la derrota en el clàssic contra el Real Madrid al Palau Blaugrana.

El tècnic dels vermells, Pedro Martínez, explicava a la prèvia que: «hem de fer les coses ben fetes, independentment de qui sigui el rival, i ser fidels al que entrenem. No hem d'estar massa pendents del marcador, jugar els 40 minuts amb la mateixa intensitat i fins on arribem».