El BAXI Manresa domina des de l'inici i suma un triomf de prestigi a Burgos

Els bagencs mostren un gran nivell de joc i s'enduen la cinquena victòria a la Lliga Endesa. Francisco (28p) va ser el líder anotador d'un equip en el qual cinc homes més van arribar als 10 punts.

Dissabte 6 de Novembre de 2021 a les 23:15

82 Hereda San Pablo Burgos I Nikolic, Benite 19, Rabaseda 10, Braimoh 9 i Kravic 13; Salash 8, Mcgee 10, Renfroe 13 i Zack.

90 BAXI Manresa I Dani Pérez 2, Francisco 28, Jou 12, Moneke 10 i Sima 10; Dani Garcia 2, Steinbergs, Rafa Martínez, Valtonen 3, Bako 12, Thomasson 11 i Maye.

Parcials: 19-25, 14-21, 25-26, 24-18

El BAXI Manresa segueix sumant victòries, i a Burgos va aconseguir la cinquena a la Lliga Endesa. A més, va fer-ho duent la iniciativa des del primer minut i amb un nivell de joc col·lectiu elevat. I és que fins a sis jugadors van acabar amb dobles dígits d'anotació, liderats per un Francisco que va jugar un dels seus millors partits de la temporada.

Els jugadors dirigits per Pedro Martínez van fer un gran inici de partit, clavant un parcial inicial de 0-10. Els vermells mostraven un bon nivell en defensa i jugaven amb certa comoditat en atac, amb Francisco com a líder. Els locals, amb l'entrada de l'exmanresà Renfroe, van millorar i es van situar a només sis punts amb un triple final de Benite (19-25).

En el segon quart la tònica va ser més o menys la mateixa, amb uns bagencs que seguien exhibint un gran nivell de joc i mantenint una renda còmoda en l'electrònic. A la mitja part de l'enfrontament la diferència era de 13 punts, després d'un triple de Jou al darrer segon (33-46).

Tornant dels vestidors, el domini seguia sent per a uns visitants que mostraven una gran concentració damunt la pista. Els locals ho intentaven des de la llarga distància i retallaven fins els vuit punts, però llavors va tornar a aparèixer Francisco, qui amb dos triples consecutius va tancar el tercer període amb 14 punts de marge pel seu equip (58-72).

En els deu darrers minuts, els burgalesos seguien fins des del triple i es van acostar fins els sis punts, però els manresans no es van posar nerviosos i no van patir en excés per segellar la cinquena victòria de la temporada a la Lliga Endesa.

El proper compromís del BAXI Manresa serà dimarts a les 21:00 al Nou Congost enfront el Pinar Karsiyaka turc, en un matx en què els bagencs poden assegurar matemàticament la primera posició del seu grup de la BCL.