menu
El BAXI Manresa busca reconquerir Burgos amb la cinquena victòria
El BAXI Manresa busca reconquerir Burgos amb la cinquena victòria
El BAXI Manresa busca reconquerir Burgos amb la cinquena victòria

El BAXI Manresa busca reconquerir Burgos amb la cinquena victòria

Els de Pedro Martínez volen competir per una victòria que els podria col·locar en posicions capdavanteres. Davant hi haurà una gran plantilla i un escenari temible.

Divendres 5 de Novembre de 2021 a les 13:36

Comença una setmana intensa amb 3 partits per al BAXI Manresa, que té la primera parada a Burgos. Dissabte a les 20:45 els vermells visiten el Coliseum, amb Chima Moneke, tot i que ha tingut molèsties durant la setmana. Cal veure si podrà ser-hi Joe Thomasson, que serà pare les properes hores a Manresa.

L'equip del Bages viatja aquest mateix divendres cap a Burgos, amb la confiança d'una darrera victòria treballada a casa davant el Bilbao Basket, i amb una setmana intensa per davant. Un repte important, en un escenari imponent, on hi haurà una trentena d'aficionats manresans de la Grada d'Animació donant suport a l'equip. Joe Thomasson, que serà pare aquest divendres, no viatja amb l'equip i cal veure si podrà aparèixer.

El Burgos ha soplert les baixes importants de l'estiu amb fitxatges que estan donant resultat, com ara els de Dani Díez o Braimoh, a banda dels ja protagonistes habituals Renfroe, Kravic, Benite o Rabaseda. Ara l'equip està dirigit per Zan Tabak, i vol aconseguir la quarta victòria que se li ha resistit en les darreres 3 setmanes. Els burgalesos no podran comptar amb el manresà Marc García, que ha estat intervingut quirúrgicament aquesta setmana.

Pedro Martínez deia en la roda de premsa que «Moneke vol fer un esforç, sap que el necessitem i s'ha posat a disposició per viatjar amb l'equip; hem de fer una molt bona defensa contra tots, els jugadors que tenen normalment més impacte i els que no; la lluita pel rebot serà important, ells són els millors de la lliga després de 8 jornades».