El BAXI Manresa domina des de l'inici i s'acaba imposant a l'Unicaja

Els bagencs, amb un Dani Pérez en mode anotador (15p), sumen la tercera victòria de la temporada a la Lliga Endesa, davant d'un Nou Congost revifat.

Dissabte 16 de Octubre de 2021 a les 23:17

85 BAXI Manresa I Dani Pérez 15, Thomasson 11, Valtonen, Moneke 10 i Bako 14; Francisco 10, Jou 3, Steinbergs, Rafa Martínez 6, Berzins, Maye 5 i Sima 11

74 Unicaja I Cole 17, Jaime Fernández 10, Barreiro 9, Abromaitis 3 i Eric 12; Brizuela, Díaz 11, Alonso 7, Guerrero 2, Nzosa 1 i Suárez 2

Parcials: 25-18, 23-18, 16-15, 21-23

El BAXI Manresa es va desfer de l'Unicaja (85-74) en un partit molt seriós i treballat en el que van portar la davantera de principi a fi. Una gran defensa local va fer estèrils tots els intents visitants de capgirar el marcador. Fins a 6 jugadors locals van acabar amb almenys 10 punts anotats.

Després d'uns instants inicials d'igualtat entre els dos conjunts, ràpidament els vermells van agafar el control del marcador i van obrir una renda de set punts gràcies a una gran acció de Francisco als darrers segons (25-18).

En el segon quart els homes de Pedro Martínez van seguir dominant clarament el matx, assolint marges d'aproximadament deu punts. Una gran esmaixada de Sima va situar els dotze de diferència a la mitja part de l'enfrontament (48-36).

Tornant dels vestidors, la tònica va ser més o menys similars, i els locals van arribar a gaudir de 21 punts d'avantatge (63-42). No obstant, una reacció dels andalusos va fer que s'acostessin a només 13 al final del tercer quart (64-51).

En els deu darrers minuts, uns malaguenys liderats per Norris Cole, autor de 8 punts consecutius, van situar-se a només quatre punts (75-71) a poc més de tres minuts pel final. Llavors va aparèixer el director de joc rival, Dani Pérez, qui va tornar a impulsar els bagencs amb dos triples seguits que remataven el partit i ja no van poder ser replicats.

El BAXI Manresa buscarà allargar la bona ratxa de resultats el proper diumenge a les 12:30 en la visita a la pista de l'Urbas Fuenlabrada.