menu
El BAXI Manresa vol confirmar la reacció davant l'Unicaja
El BAXI Manresa vol confirmar la reacció davant l'Unicaja
El BAXI Manresa vol confirmar la reacció davant l'Unicaja

El BAXI Manresa vol confirmar la reacció davant l'Unicaja

El conjunt malagueny visita el Nou Congost aquest dissabte a les 20:45 (M+D1). Tota la plantilla està per ara disponible per al partit.

Divendres 15 de Octubre de 2021 a les 17:12

Després de donar un cop d'efecte a Jerusalem, el BAXI Manresa vol confirmar davant la seva gent que està evolucionant i millorant en cada partit. Els malaguenys, dirigits per Fotis Katsikaris, només han perdut davant el Tenerife (de 5) i el Gran Canaria (d'1).

El BAXI Manresa vol aconseguir la tercera victòria de la temporada. Després de derrotar el Betis a domicili i el Baskonia al Nou Congost, toca ara encarar-se a l'Unicaja. Els de Pedro Martínez podran comptar amb tots els seus efectius per al partit d'aquest dissabte. Tot i això, la setmana ha estat dura amb un viatge a Jerusalem, on l'equip va aconseguir guanyar el Hapoel en un gran partit. A falta d'un entrenament, tothom està disponible i caldrà veure quin jugador es quedarà fora de la convocatòria.

A l'altra banda hi haurà l'Unicaja, un equip amb una columna vertebral formada per jugadors espanyols, i talent experimentat al servei del grec Fotis Katsikaris. Destaca per sobre de tots els jugadors Jaime Fernández, que porta unes mitjanes de 18 punts, 4,6 assistències i 21,4 de valoració en aquest inici de lliga. L'acompanyen homes com Brizuela, Abromaitis, Norris Cole i una plantilla molt sòlida. Els malaguenys no podran comptar demà amb Axel Bouteille, lesionat aquesta setmana.

En la prèvia d'aquest divendres han comparegut Dani Pérez i Ismael Bako. El base de l'Hospitalet explicava que «serà un partit molt igualat; ells han guanyat solidesa respecte altres anys; Jaime Fernández està en un molt bon moment i és un home perillós». El pivot belga, per la seva banda, ha declarat que «serà un partit dur, tots els partits a la lliga espanyola ho són; si juguem junts i tenim bona comunicació, hem demostrat que podem guanyar a qualsevol».