El BAXI Manresa competeix fins el final a Múrcia tot i el desencert

Els bagencs van mostrar caràcter per sobreposar-se a les adversitats d'un duel molt físic i van arribar als darrers minuts amb opcions davant un rival molt sòlid. Moneke (17p, 16r, 34 val) i Bako (18p, 8r, 20val) van tornar a ser els líders de l'equip.

Diumenge 21 de Novembre de 2021 a les 21:09

71 UCAM Murcia I Taylor 8, Davis 7, Rojas 3, Webb 8 i Lima 6; Bellas 2, Malmanis, Radovic 17, McFadden 6, Cate 9 i Czerapowicz 5

67 BAXI Manresa I Francisco, Thomasson 14, Valtonen 3, Moneke 17 i Bako 18; Jou 2, Dani Garcia 4, Rafa Martínez, Maye, Dani Pérez 3 i Sima 6

Parcials: 14-8, 18-18, 23-24, 16-17

El BAXI Manresa no va poder allargar la bona ratxa de resultats i va acabar caient a la complicada pista de l'UCAM Múrcia (71-67), en un matx en el qual no va tenir massa encert en el tir. No obstant, l'equip va mostrar el seu caràcter competitiu i, liderat per un Moneke que va acabar amb 17 punts, 16 rebots i 34 de valoració i per un Bako que en va fer 18, 8 i 20 respectivament, va poder lluitar pel triomf fins els darrers instants.

L'inici de partit va ser molt erràtic per part dels dos equips, i la primera cistella no va arribar fins al quart minut de joc. Els dos conjunts mostraven el seu gran nivell físic, amb les defenses imposant-se clarament als atacs. En els darrers instants del primer quart, els locals van estar més encertats i van assolir una diferència de sis punts (14-8).

En el segon, els jugadors de Pedro Martínez no van trobar l'encert en atac, i els murcians ho van aprofitar per ampliar la renda fins una màxima de setze punts (32-16). No obstant, entre Moneke i Sima van liderar uns bagencs que van clavar un parcial de 0-10 per arribar al descans només sis punts per sota en el marcador (32-26).

En la segona meitat els visitants van fer una bona sortida i van aconseguir capgirar el marcador a mitjans del tercer quart (39-40). A partir d'aquí, el duel va entrar en una fase d'igualtat, i es va arribar als deu darrers minuts amb cinc punts de marge per l'UCAM gràcies a un triple sobre la botzina de Radovic (55-50).

Tot i el poc encert, els manresans no es van rendir i van intentar la remuntada fins el final, però els locals van demostrar el perquè de la seva bona temporada, especialment davant el seu públic, mantenint-se sòlids i conservant unes diferències curtes que li van acabar servint per guanyar.

La setmana vinent el BAXI Manresa no tindrà partit, a causa de l'aturada per les finestres FIBA, i el proper compromís serà el dissabte 4 de desembre, a partir de les 20:45 al Nou Congost. Al davant hi haurà un altre rival molt complicat, un Lenovo Tenerife que s'està consolidant com a un dels millors equips de la competició.