menu
Sortida complicada davant d'un rival en forma
Sortida complicada davant d'un rival en forma
Sortida complicada davant d'un rival en forma

Sortida complicada davant d'un rival en forma

El BAXI Manresa visita aquest diumenge a les 18:30 (M+ Deportes 2) l'UCAM Murcia. Els de Sito Alonso són cinquens amb el mateix balanç que els del Bages.

Divendres 19 de Novembre de 2021 a les 16:52

Partit complicat abans de la setmana d'aturada per a la finestra FIBA. El BAXI Manresa intentarà lluitar per la 7a victòria a Múrcia. Els de Pedro Martínez estan pendents de saber els resultats dels PCR abans de viatjar aquest dissabte. Els locals han fet un gran inici i són a les primeres places.

El BAXI Manresa vol confirmar a Múrcia que pretén lluitar per ser més endavant del que la gent podia esperar. No és un repte gens fàcil. L'equip viatjarà aquest dissabte amb tota la plantilla disponible, a falta de saber quin jugador serà el descartat. El BAXI Manresa ha guanyat els darrers 3 partits de lliga i vol mantenir aquesta ratxa positiva.

L'UCAM Murcia és l'equip amb més punts a favor de la lliga i el segon més ben valorat. Dues dades que parlen per sí soles de com està jugant l'equip de Sito Alonso en aquest inici de temporada a la Lliga Endesa. Els murcians estan troban moltes aportacions dins del seu equip: Isaiah Taylor, Augusto Lima, James Webb, Jordan Davis... i un llarg etcètera de recursos ofensius que posaran les coses difícils als visitants.

EN la prèvia post-entrenament d'aquest divendres, han parlat Chima Moneke i Dani Garcia. L'ala-pivot nigerià explicava que «conec alguns jugadors de l'equip i juguen dur; serà un partit amb elements extra i temes físics, serà important defensar bé i tancar els rebots». Per altra banda, el base de Mataró ha dit que «serà un partit molt dur, i més sent el seu camp; els agrada jugar en transició, jugar ràpid; hem de fer el que hem plantejat durant l'entrenament i estar al seu nivell físic».