El BAXI Manresa acaba caient en una gran segona part del Valencia

Els bagencs van mostrar un gran nivell de joc en la primera meitat, abans que els valencians els deixessin sense opcions. Eatherton, Hinrichs i Janning, els més destacats dels de Pedro Martínez, que complia 900 partits a la lliga.

Diumenge 7 de Març de 2021 a les 22:28

112 Valencia Basket Club I Hermannsson 12, Prepelic 5, Kalinic 14, Labeyrie 10 i Tobey 21; Pradilla 6, Puerto 7, Van Rossom 7, Dubljevic 8, San Emeterio 16, Williams i Sastre 6

82 BAXI Manresa I Dani Pérez 5, Janning 12, Vaulet 7, Hinrichs 10 i Eatherton 18; Ferrari 8, Mason 7, Báez 6, Rafa Martínez 2, Sajus i Sima 7

Parcials: 25-21, 29-32, 29-15, 29-14

El BAXI Manresa va mostrar molt bones sensacions durant 25 minuts a la complicada pista d'un dels millors equips de la competició, un Valencia Basket Club de Jaume Ponsarnau que posteriorment va exhibir el seu millor nivell per deixar els bagencs sense possibilitats. Diumenge a partir de les 12:30, nova oportunitat per seguir sumant, al Nou Congost enfront l'Urbas Fuenlabrada.

El matx es va iniciar amb un gran encert ofensiu per part d'ambdós conjunts, que demostraven perquè són els dos millors assistents de la competició. Els locals, que venien de tres derrotes consecutives entre ACB i Eurolliga, van obtenir una màxima renda de set punts (23-16), abans que Vaulet i Ferrari retallessin distàncies al final del primer quart (25-21).

En el segon, cap dels dos equips abaixava el nivell en atac, i tres triples seguits de Janning situaven els vermells, que no van perdre cap pilota en tota la primera meitat, per davant en l'electrònic (44-46). Tot seguit, els homes de Ponsarnau van replicar i, gràcies a dos triples de Kalinic i Labeyrie, van arribar al descans amb un mínim avantatge (54-53).

En la represa la igualtat es mantenia, almenys en els primers cinc minuts, quan el marcador reflectia un empat a 64. A partir d'aquí, els valencians van treure la seva millor versió, mentre que els de Pedro Martínez, que complia 900 partits a la Lliga Endesa, no van poder mantenir l'alt nivell mostrat anteriorment. Això va fer que el tercer quart finalitzés amb un 83-68 favorable als locals.

En els deu darrers minuts no hi va haver massa història sobre la pista, ja que el València va seguir amb el seu elevat encert en el llançament i no va donar cap possibilitat als bagencs de tornar a entrar en el partit.