menu
Una visita per "pujar nota"
Una visita per "pujar nota"
Una visita per "pujar nota"

Una visita per "pujar nota"

El BAXI Manresa juga diumenge a les 20:00 a la pista del Valencia Basket, que la darrera setmana no ha pogut guanyar. Dani Pérez ja entrena; Mason i Vaulet han tingut molèsties.

Divendres 5 de Març de 2021 a les 16:53

Després d'una ajustada victòria davant l'UCAM Murcia el BAXI Manresa visita una pista complicada com la del Valencia Basket. Una victòria suposaria un gran mèrit per a l'equip del Bages. Els vermells no podran comptar amb Guillem Jou, i són dubte Makai Mason i Dani Pérez.

El BAXI Manresa és vuitè i ha de lluitar en els propers partits per, almenys, mantenir la seva plaça. Toca fer-ho en un camp dels complicats com el de la Fonteta, pista que coneixen bé l'entrenador Pedro Martínez i especialment Rafa Martínez. Per al partit d'aquest diumenge a les 20:00 (Movistar+ Deportes) encara no se sap si es podrà comptar amb Makai Mason. Dani Pérez ha fet els primers entrenaments des que es va lesionar.

El Valencia Basket arriba després d'una setmana en què no ha pogut guanyar cap partit. Els taronja van perdre a Andorra la setmana passada, i també han ensopegat en els dos partits d'Eurolliga d'aquests darrers dies. Els de Ponsarnau, però, tenen 16 victòries i persegueixen els llocs de caps de sèrie a la Lliga Endesa.

El 'coach' Pedro Martínez, que complirà aquest cap de setmana 900 partits a la Lliga Endesa, deia en la roda de premsa que «Dani Pérez ha començat a entrenar amb precaució; Juan Vaulet continua amb molèsties per la fasciïtis, Makai s'ha perdut entrenaments per problemes a l'adductor; ells tenen el millor atac d'Europa, són un equip molt difícil de defensar, saben ficar de 1000 maneres diferents, tenen molta riquesa tàctica».