El BAXI Manresa troba a faltar l'encert i cau amb el MoraBanc Andorra

Els bagencs no van tenir el dia en el llançament ni en el tram final i els del Principat es van endur la victòria del Bages.

Dissabte 10 de Octubre de 2020 a les 20:43

64 BAXI Manresa I Dani Pérez 8, Jou 8, Vaulet 10, Hinrichs 13 i Eatherton 4; Mason 7, Báez 5, Rafa Martínez 3, Tabu 2, Sajus 2 i Sima 2

69 MoraBanc Andorra I Hannah 23, Senglin 13, Kloof 2, Paulí 4 i Dime 1; Olumuyiwa 4, Llovet 4, Sergi Garcia 11, Colom i Jelinek 7

Parcials: 14-20, 18-9, 16-17, 16-23

El BAXI Manresa va caure enfront el MoraBanc Andorra (64-69) i segueix sense poder sumar la primera victòria al Nou Congost. Els homes de Pedro Martínez no van tenir el dia en el llançament, i això els va impedir segellar el tercer triomf a la Lliga Endesa. Dissabte a les 18:00, els bagencs buscaran mantenir-se invictes com a visitants davant un rival directe, l'Urbas Fuenlabrada.

L'inici del duel va estar marcat per la igualtat i el poc encert en ambdós bàndols, que en els darrers minuts del primer quart es van intercanviar parcials: primer un de 7-0 pels vermells (12-9) i la resposta de 0-9 dels visitants (12-18). Dos tirs lliures de Mason i una cistella sobre la botzina de Senglin van deixar sis punts de renda pels andorrans al final (14-20).

En el segon els bagencs van sortir millor i es van acostar en l'electrònic amb un 5-0. El desencert en el llançament es mantenia fins els últims instants de la primera meitat, quan els manresans van capgirar el marcador amb un parcial de 8-0 format per triples de Dani Pérez i Rafa Martínez i una cistella de Hinrichs. Es va arribar al descans amb tres punts de marge per uns locals molt corals, amb deu jugadors que ja havien anotat (32-29).

Tornant dels vestidors, el BAXI Manresa va escapar-se en l'electrònic gràcies a la inspiració de Vaulet, que va anotar sis punts seguits (41-33). No obstant, l'Andorra no es va arronsar i va capgirar en el marcador amb un 0-9 (41-42). Llavors va aparèixer la figura de Mason, que va convertir una cistella i un triple posterior per fer que el seu equip arribés al final del tercer quart amb avantatge (48-46).

En els deu darrers minuts, els jugadors dirigits per Ibon Navarro van tornar a posar-se per davant (53-62) contra uns vermells que no van saber trobar l'encert en el tir necessari, i això va fer que s'esfumessin les possibilitats de sumar el primer triomf al Nou Congost.